Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeee

czy mozna cos zorbić zeby buty tak nie obcierały?

Polecane posty

Gość proszeeeee

j/w bardzo prosze o pomoc, bo chciałbymw nich chodzic a póki co sie nie da

Gość facet musi mieć ciałko
z czego te buty?

Gość co za problem
obetnij paznokcie u stóp :o

Gość iskaa
podobno sa takie plastry z scholla ktore pozwalaja unikanac obtarc mozam je przykleic na noge lub wprost na buta

Gość proszeeeee
mam obciete paznokcie, dowcipnisiu buty ze skóry sa chyba plastry nic nie daja,one całe sa niewygodne....

Gość kicurka21
:/

Gość kicurka21
:\

Gość wywal ten szmelc i kup
porzadne

Gość kicurka21
:|

Gość cholera po co kupiłaś
niewygodne buty?

Gość kicurka21
:&

Gość kicurka21
nosz kurcze, jak sie robi tą buzke co wyzej???tą co napisal "co za proble,"

Gość kicurka21
:O :o

Gość kicurka21
hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O:O:O :):):) :D:D:D:D :P:P:P:P

Gość kicurka21
:* :] :} ;) ;} ;] :> ;> ]:> ]:) ]:D

Gość kicurka21
no wlasnie dlaczego kupilas niewygodne buty? :)

Co do butow to ja mam notorycznie ten sam problem :( Albo niewygodne, albo obcieraja, albo mi kulosy puchna albo wszystko naraz. Kupilam w niedziele sandalki na obcasie i teraz drze czy nie za wysokie i czy bede umiala chodzic i nie stanie sie powyzsze :/

Gość proszeeeee
dziadostwo? niesądze, bo to buty pumy jak je przymierzałam to byly wygodne, to chyba logiczne :O

Gość red roses
Co po niektórzy są głupi jak te buty, chyba logiczne jest to że każdy kupuje wygodne buty, żeby później nie męczyć się, ale przymierzając buty w sklepie nie wlezie sie nijak w nie i ie oceni czy będą akurat nam ocierały piętę czy palce, moje ostatnio buciki dodam że Nike natarły mi bąble na małych paluszkach na spodniej części ostatnio w nich chodziłam i nic nie było a teraz proszę, więc cena nie gra roli w tym wypadku, nie mam pojecia czym sugerować sie przy kupnie butów, cholera wie:) pozdrawiam tych wszystkich z bąblami na stópkach :)

Gość Eufrazja
Znam ten ból.Ja kupiłam sobie w aptece sztyft przeciw pęcherzom.Będę testowała.:)

Gość bibbie
mam na to swietny sposób, moze troche smieszny ale działa i najlepiej własnie na buty ze skóry!! jestem już specjalistką:) w tej dziedzinie bo kazde absolutnie kazde nowe buty mnie obcierają, mam juz takie czerwone placki na piętach ktore wogole nie znikają, wygląda to okropnie!! moj sposób: najpierw wygniatasz twardą piętkę w rękach tzn miętosisz na wszystkie strony zeby zmiękczyc skórę a nastepnie moczysz bawełniane skarpetki w ciepłej wodzie, zakładasz je i na to buty oczywiście. Potem pochodz po domu ile zdołasz w tych mokrych łapciach. Butom nic się nie stanie, woda wyschnie, a metoda jest naprawde niezła...:)

Gość bibbie
mam na to swietny sposób, moze troche smieszny ale działa i najlepiej własnie na buty ze skóry!! jestem już specjalistką:) w tej dziedzinie bo kazde absolutnie kazde nowe buty mnie obcierają, mam juz takie czerwone placki na piętach ktore wogole nie znikają, wygląda to okropnie!! moj sposób: najpierw wygniatasz twardą piętkę w rękach tzn miętosisz na wszystkie strony zeby zmiękczyc skórę a nastepnie moczysz bawełniane skarpetki w ciepłej wodzie, zakładasz je i na to buty oczywiście. Potem pochodz po domu ile zdołasz w tych mokrych łapciach. Butom nic się nie stanie, woda wyschnie, a metoda jest naprawde niezła...:)