Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolocik

Jakie imie daliscie dziecku?

Polecane posty

Silenie się na orygilnalność w doborze imion dla dzieci świadczy o głębokim zakompleksieniu rodziców. Mój syn będzie Łukaszem,a córka Martą.

Gość
Jakub 9 lat.

Tralalili..? Czemu tak sadzisz..? Ja np bylam za normalnym przecietnym Michasiem albo Piotrusiem.. Maz moj stwoerdzil ze pewnie takich michasiow potem w szkole na dworze bedzie pelno..wiec lepiej wybrac \"orginalne\" imie.. Moja tesciowa dala swym dzicia takie \"niespotykane\" imiona.. i to prawda... Nie bylo drugiego Alberta czy tez Kariny na osiedlu czy w klasie.. Ale musze przyznac Ci jedno... Mnie zbyt wymylsne imiona tez nie za bardzo sie podobaja... Jak zobaczylam imie Imoteb to zdebialam :O

A ja mam do Was takie pytanie ... czy jest takie imię dla dziewczynki jak Majkela (nie chodzi mi o Miszel) ???

Gość guarana
syn 13 lat Alekaander mówimy Alek i córeczki 10 lat Klaudia i 3 latka Zuzanna

hmmm... na pewno Majkela ... też mi się wydaje że takiego imienia nie ma :o ... ale pewna znajoma upiera się że jest więc chciałam zasięgnac rady u wiarygodniego źródła ;)

Gość anna27
a moje słoneczko to Victoria ma 10 miechów

Gość mammina
Moja córeczka ma 10 dni, dałam jej w miarę oryginalne, ale uważam, że piękne imię Nadia:P🌼

Gość upppppppppppppppppppp

Gość xapi
Martynka :)

Gość Dziewczyna21
Nadia też mi się podoba, i Lilka (mam ciocię o tym imieniu) i Lena :) Sama dzieci jeszcze nie mam ale te imiona mi się podobają bo są takie delikatne i dziewczęce. I pewnie jak urodzi mi się córka, albo i córki to dostaną tak na imię :) Dla chłopca podoba mi się imię Jan, bo jest śliczne w swej prostocie. Można we wszelki sposób zdrabniac: Jan, Janek, Jasiu, Jasieczek, Janeczek no i z amerykańska można Dżony powiedziec ;) No i Leon też mi się podoba, Leoś :) No i Antoś też śliczne :)

Gość co do imienia majkela
znalazlam podobne imie: Micaela lub Michaela - jest to zenska forma imienia Michael; moim zdaniem brzmi wlosko ;) kliknij tu http://www.kindername.de/ jak sie wam podoba Lena? fajne imie, no nie

Gość a mi sie podoba
Lilianna - Lilka - Lila i Lena też fajnie. Miękkie imiona. Ja mam na imię Miłosława - Miła - Miłka no i choc jeszcze nie zapowiada sien a dziecko to juz sobie mysle ze jakby byl chlopczyk to bym chyba dala Miłosz - Miłek :) hehehe, ciekawe co na to mój przyszły:)

Gość foxylady
BRUNO jest najpiękniejszym chłopcem na świecie ;)

Gość czekająca już długo
Mam termin na 15 czerwca córka będzie Olga syn Leszek lub Marek

Gość Mama duzych dzieci
:):) Marcin -16 lat :):)Maciej -10 lat

Gość assssssssssa
Xanadu

Gość ananka35
Synek Robert 8 lat Córcia Karolina 4 lata - chociaż nie chciałam, bo to ostatnio popularne, ale mąż z synkiem się uparli.

Gość assssssssssa
e tam fajne

Gość beda sie z nich smiac dzieci
xanadu buahahahaha

Gość assssssssssa
moja mama ur sie 15.06

Gość Meg1978
Nie ma jeszcze dzieci :( Pracuję w szkole, więc każde imię kojarzy mi się z uczennicą lub uczniem, co jest bardzo irytujące :) A w swej niezbyt długiej pracy zawodowej spotkałam osoby o takich imionach: Gniewko, Kesja, Ksenia, Sokrates, Fabian, Gizela, Jurand. Jeden z ojców napisał imię swojej córki PAŁLINA ;) Litości. Gdybym miała córeczkę to dałabym jej na imię Zosia. To żadna inne :) Z imieniem dla chłopca byłby problem, bo podoba mi się wiele imion np. Łukasz (uczę bardzo mądrego chłopca o tym imieniu), Antoś (mój dziadek miał tak na imię, a ja byłam jego ukochaną wnuczką) Michał (ładne w swej prostocie) Witek (okropnie podobał mi się kiedyś chłopak o tym imieniu) Wojtek (mam bardzo fajnego kolegę) Piotuś (ładnie brzmi zdrobnienie)

Gość Meg1978
Miało być Piotruś :)

Gość trudny wybór
Bardzo podoba mi się imię Lena, uważam, że to przepiękne imię. Chciałabym tak nazwać swoją córeczkę, ale jest pewien problem, sama mam na imię Magdalena, więc nie chciałabym, żeby imię mojej córki było podobne do mojego:D Nadia to śliczne imię, gratuluję wyboru🌼