Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bananowka

Dieta bananowa

Polecane posty

Gość Bananowka

wiecie cos wiecej na ten temat??:>

Gość Zebus111
nikt nic nie wie:(:( buuu

Gość mrrrrrr
ja tez nic nie wiem

Gość wiem tylko
ze zjadlabym banana, jestem glodna😭 nie moge zasnac przez burczenie w brzuchu, ale sie nie dam, bede twarda wytrzymam do rana

Gość nastka2
a ja Wam powiem,że przeglądając różnorakie stornki, trafiłam właśnie na przepis diety bananowej. postanowiłam, że spróbuje. miałam motyw i doszłam do wniosku, że w sumie to nic do stracenia nie mam;) wytrzymałam na ścisłej diecie bananowej tylko 2 tygodnie... w ciągu których zrzuciłam 3 kg... dla innych to z pewnością nic, ale jak dla mnie dużo... nie wiem właściwie, dlaczego nie kontynuuję mojej kuracji... nadal chce zbić, jeszcze conajmniej 7 kg. ja po prostu jem, jak mis ie nudzi, bo za dużo siedze w domu... ale jakby na to nie patrzeć, to przez te 2 tygodnie sie nie dałam;) no cóż.. zobaczymy, jak to bdzie;) chce schudnąć i zrobie wszystko...;] heh, pozdrawiam~ niepełna 16-stka;*

Gość meheret
ogólnie to wiekszość diet typu dieta kiwi, dieta grapefruitowa polega na tym że nie dostarcza sie organizmowi wszystkich niezbędnych substancji i stąd sie później bierze efekt jojo. obawiam sie że i z dietą bananową będzie podobnie

ale jak schudłas tylko 3 kg w 2 tyg.? jak czytałam o tej diecie to pisało że kg w jeden dzień... :) pzdr.:*

A ja za chwilę wpisuję najnowszą (tak mi się wydaje) dietkę bananową!!! Prosta i łatwa i skuteczna

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci