Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

stosuje ktos yasmin??

Polecane posty

jak myslicie czy stosujac tabletki dokładnie a odbyło sie stosunek bez wytrysku mozna zajsc w ciaze? mam nudnosci nie moge nic zjesc i nie wiem czy to efekt uboczny tabletek czy moze ciaza.

Stosuję yasmin od prawie roku i regularnie kocham się z moim chlopakiem. Do tego czasem zdarza mi się zapomnieć jednej czy dwóch tabsów. Nie martw się one są dobre i skuteczne. Na pewno jest Ci niedobrze, bo się denerwujesz, że jesteś w ciąży. Do tego mój chłopak zawsze kończy we mnie.

tak tylko ze od 5 dni prawie nic nie moge do ust włozyc bo mnie mdli.nie wiem czy to zatrucie czy moze efekt uboczny tabletek

A długo już je bierzesz? Ja nie miałam żadnych dolegliwości, ale wiadomo, że każdy inaczej reaguje. Jak je brałaś regularnie i w dodatku nie było wytrysku w środku to ten plemnik musiałby być McGaywerem ;)

wytrusku w ogole nie było bo nie zamierzalsmy konczyc dpiero niedawno przestałam byc dziwica i jeszcze mam tam obolałe, a w piatek zaczełam drugie opakowanie yasmin, sa to moje pierwse tabletki

Mdli cię raczej od piguł. Przez pierwsze 3 opakowania różne dziwactwa mogą się z tobądziać. Później wszystko powinno się uspokoic.

mam nadzieje ze to piguły ale chciałabym cos zjec.a nie moge bo na sam zapach mnie mdli ide do ginekologa a potem do lekarza pierwszego kontaktu bo to moze byc cos z układem pokarmowym jejku ja to zawsze sie musze nad czyms umartwiac