Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinas

jaka jest między Wami róznica wieku

Polecane posty

Gość moja luba ma
78 wiosen. Na lato planujemy ślub, bo, jak sama mówi, chciała by się znowu ożenić zanim się do trumny położy. Jest między nami różnica 55 lat ...

Gość oleka
ale ja nie wiem co mam robic podeszla by, dla fazy izapyatala sie co si tak gapisz ale nieeeeeeeeeeeee... ma jakas dziewczyne ale był pijany i tearz jeszcze jest nie wiem czy cos czuje bo gdyby tak było to by dawaj jakies znaki pomocy

Gość oleka
pomocy

Gość oleka
pomocy!!!!!!!! wiem ze długie ale pomozcie podobami sie chlopak ma 19 a ja 14 lat, gra w orkiestrze a ja dopiero dochodze... jeszcze kiedys jak o tym nie wiedziałam... pewnego razu soedze sobie na chali a tu jakis chlopak mi macha... niebieskie oczy i długie czarne wlosy... nie zwracałam na to uwagi, przyszł wakacje pojechalam do babci na wakcjie, ide na miacho a ty gra nasza orkiestra i za perkusja siedzi on... odrazu go poznałam byl piekny on tez sie we nmie wlepił... nie spuszczał wzroku... koniec wakacji ide z kolezankami i brechtamy sie z babki ktora na glowie miala worek bo padał deszcz... na drewnianym domku siedzi moj ksiaze... udałam ze go niewidze, ale moje kolezanki chciały usiasic na ławke. usiadłam moj kochany ogladał sie zza niego i raptem nawet ten kolega sie odwracał... ide na obiad a tam jest moj bebenek zerknoł na mnie, siedzial jego kolega ktory tez nas obserwował... potem ide do domu kultury a tam stoi on przed drzwiami w gajerku i opowiada o maturze tylko z daleka zerknoa i nic wiecej... zdziwiłam sie!!! ide i sie brechtam ale nie pamietam z czego za za rogu wylania sie on...lampi sie na mnie tak jak nigdy napoczatku moje kolezanki az zamilkły i jego koledzy... nie spuszczał oczu czasem jest tak ze przechodze i nie zwraca na mnie uwagi tylko raz zerknie...ale to nie jest zwykle spojrzenie... dzien 18.05.06 wyjazd na ukraine... on jedzie ja nie, ...;( moje kumpele powiedizały ze o wszystkim beda pisac... dochodzily esy ze spiewa ///caluj na lewo caluj na prawo///zadzwoniłam do kumpeli a tu takie cos zostaw go bo inaczej w pysk...okazało sie ze to jakas dziewczyna wzieła mojej kumpeli... okazalo sie ze to jego dziewczyna narobal sie zygal i ma dziewczyne... to jest tylko dziewczyna an wyjazd cos mi sie tak wydaje... bo kumpele z orkiestry mowiły ze on nie jest w tych sprawach taki smiały;(;(;(;

Gość a moj malzonek
jest ode mnie 16lat starszy :)

ale w czym ci pomóc oleka? :P LOL :D:D:D a wracając do tematu: ja i mój Misiek - różnica 1 rok, 1 miesiąc, 1 tydzień :D Ja jestem starsza. :classic_cool:

Gość oleka
no ja sama nie wiem... chciala bym z nim byc lae ja nie wiem

Gość oleka
jesli sie tak na mnie patrzy... ale dawno by juz cos z tym zrobil gdyby mu zalezało moze jest nie smialy albo zdaje sobie sparawe ze ja jestem dlaniego dzieckiem...jeszcze sie upil z reszta orkiestry i poznal jakas dziewczyne ktora jak dzwonilam do kumpelei to wziela jej tel bo caly czas dzwonil i ja nie poznalam jej i poeidiala ze mam go zostawic w spokoju bo inazej w pysk

Ech dzieciaki, oleka daj sobie spokój skoro podrywa inne to znaczy, że mu na tobie nie zależy, a to że lubi popatrzeć, to norma u facetów... :P Poza tym w tym wieku swoje potrzeby ma napewno i ty ich nie zaspokoisz ;) ty jesteś dziecko a on dorosły mężczyzna (przynajmniej w teorii), a taki układ jest karalny :P

Gość oleka
no fakt... ale on nie ma dziewczyny i nawet nie robil tego... mowił mi jego przyjaciel... a teraz sie nachlał

3 lata... a te naprawd eduzo wieksz eroznice kojarza mi sie od razu ze zwiazkiem madzi i tego z M jak milosc :D starsi sa na ogol jak ojcowie.. mialam juz taki jeden zwiazek..z facetem o 10 lat starszym....dziwnie troszke bylo :)

Gość Oleńka__24
😴

Gość Ciekawy topik ale mało wpisów

Gość klara w okularach
17 lat różnicy, on jest starszy :)

Gość klara w okularach
ja 16 on 33 :)

13 lat róznicy, On jest starszy...ale wyglada lepiej od mojego byłego chłopaka, ktory był tylko 2 lata ode mnie starszy a jego ulubionym sportem było naciskanie przycisków w pilocie od telewizora :P Także po 3,5 roku \'\'nudy\'\' wymieniłam na starszy model ale lepszy!! :P Pozdrawiam :)

Gość *Jenny*
7 lat , on jest starszy ja 21 on 28