Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizolka

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość schizolka

od czasu jak odstawilam tabletki rozregulowal mi sie okres i tak do konca nie zawsze wiem kiedy mam plodne - problem w tym, ze kilka dni temu uprawialam "prawie seks" - bo bez penetracji - z moim partnerem - dla bezpieczenstwa walozyl prezeratywe ale najpierw mnie dotykal w okolicy wejscia do pochwy swoim czlonkiem. Powinnam dostac okres jakos teraz a tu nic.... Martwic sie czy nie? Dodam ze nie planuje ciazy - a od dzisiaj zaczynam schizowac i robi mi sie niedobrze

robic ci sie moze z 2 powodow. 1-pms czyli zespoł napiecia przedmiesiaczkowego( poszukaj w necie artykułu z Twojego Stylu o 180 objawach pms) 2-jest ci nie dobrze bo sie stresujesz a jesli okres powinien byc juz teraz to jest małe prawdopodobiestwo ze mogłas zajsc w ciaze bo organizm sie juz przygoowywał to wydalenia otoczki z macicy

Gość schizolka
Dzieki za odp. Wiadomo jak to jest jak czlowiek sie denerwuje - i nie pomagaja tlumaczenie ze przeciez takei rzeczy sa niemozliwe - no i te nerwy.... Mam nadzieje ze wkrotce dostane okres i znowu bede spokojna