Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bonana

Pierwszy raz

Polecane posty

Go艣膰 Bonana

4 dni temu przezylam z moim chlopakiem pierwszy raz. Bylismy na basenie i jako艣 mia艂am na to ochot臋. Przy zje藕dzie ze zje偶dzalni z艂apa艂am przypadkowo za jego slipy, ale i tak dobrze, 偶e nie np. za jego d偶ondra. I przez to poczu艂am troch臋 ich zawarto艣膰, a nawet troch臋 zobaczy艂am. P贸藕niej w szatni m臋skiej(byli艣my sami) troch臋 si臋 zbli偶yli艣my i tak wysz艂o :) I tak w og贸le teraz jeszcze bardziej si臋 zbli偶yli艣my, bardzo mi si臋 podoba jego cia艂o. Ale dziwi mnie jedno. Kiedy艣 by艂am z nim na zakupach(faceci zawsze s艂abi s膮 w kupowaniu) i on chcia艂 kupi膰 spodnie. Wi臋c wybrali艣my takie szersze i obni偶one w kroku. Lubi臋 takie, a poza tym by艂am przekonana, 偶e w艂a艣ciwie w takich to facetowi jest najwygodniej. Luz, nie spi臋ty itd. Tak szczerze m贸wi膮c to w og贸le dla mnie spodnie bardziej pasuj膮 "technicznie" do kobiet, ni偶 do ch艂opc贸w... A takie spodnie z krokiem ni偶ej to w艂a艣ciwie s膮 troch臋 jak sukienki, tyle, 偶e od do艂u zakryte, aby nikt nie zobaczy艂 przez jego bokserki m臋sko艣ci. :D :D Ale jak widz臋 m贸j facet w og贸le chodzi w lu藕nych spodniach, a pod sp贸d zak艂ada jakie艣 obci艣lejsze majtki, 偶e w艂a艣ciwie te spodnie tylko sexy wygl膮daj膮, jeszcze z paskiem zwisaj膮cym z przodu. A co do tego paska, to 艣mieszy mnie to, bo jest to tak, jakby ch艂opak, zazwyczaj m艂odsi(18-20 pare lat) tak nosz膮 i ukazuj膮 swego hmmm....sami wiecie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fajnie
tylko napisz w jakiej pozycji bo w szatni nie ma 艂贸偶ek do sypiania/uprawina seksu. ja tez mam pwne do艣wiadczenia z basenem zwi膮zane. raz zagadalem dziewczyn臋 o r贸偶ne takie i na ko艅cu stwierdzi艂em 偶e mi si臋 podoba i czy pokaza艂aby mi cipk臋 w zamian za to ze ja jej pokarze fiutka i jadra. weszli艣my razem na zje偶d偶alnie, zatrzymali艣my sie w po艂owie zje偶d偶alni (krytej) i tam sobie pokazali艣my co trzeba. prawdfziwa 16-letnia dziewica, nawet wskazujacy plaec da艂a mi wsun膮膰 w cipk臋; za to ja jej da艂em opu艣cis nalpetek z 偶o艂edzi. jeszcze tylko buziaczek i zjechalismr razem. nikt sie o tym nie dowiedzial... dzis jestesmy juz para

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bonana222
A to od razu ma by膰 艂贸偶ko? Najpierw na stoj膮co przy 艣cianiesi臋 dotykali艣my :) , tylko, 偶e ja zacz臋艂am si臋 osuwa膰, w dodatku m贸j ch艂opak jest troch臋 wy偶szy wi臋c by艂o wszystko ustawione troch臋 nieproporconalnie. W ko艅cu wysz艂o na to, 偶e znalaz艂am si臋 na moim ch艂opcu... A tak osobi艣cie, to jak fajnie facet wygl膮da w bokserkach, gdy mu stoi... Ale tak szczerze m贸wi膮c, to m臋skie narz膮dy s膮 ca艂kiem 艂adne, gdy tak parzy艂a, szczeg贸lnie dobrze gdy w艂osy podci臋te - wtedy super.. Ale i tak nikt nie przebije Rosjan... by艂am w Petersburgu, tam zwiedzali艣my jakie艣 pa艂ace nie pa艂ace(ech), ale najlepiej zapami臋ta艂am bani臋(rosyjsk膮 saun臋). By艂am tam z kole偶ank膮 i z paroma Rosjanami... a wiecie po takiej bani jest basen ma艂y i faceci orkryli r臋czniki i po kolei skakali do tego baseniku. A wiecie jakie Rosjanie maj膮 du偶e... ca艂e biodra z przodu zas艂ania. A jeszcze ci faceci tacy m艂odzi i z takimi ch艂opi臋cymi twarzami...super! A ja najbardziej lubi臋 takich.. mo偶e jeszcze m艂oda jestem, to dlatego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddddddddd
mniam mniam, ale fajne :P

Udost臋pnij ten post