Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonana

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Bonana

4 dni temu przezylam z moim chlopakiem pierwszy raz. Bylismy na basenie i jakoś miałam na to ochotę. Przy zjeździe ze zjeżdzalni złapałam przypadkowo za jego slipy, ale i tak dobrze, że nie np. za jego dżondra. I przez to poczułam trochę ich zawartość, a nawet trochę zobaczyłam. Później w szatni męskiej(byliśmy sami) trochę się zbliżyliśmy i tak wyszło :) I tak w ogóle teraz jeszcze bardziej się zbliżyliśmy, bardzo mi się podoba jego ciało. Ale dziwi mnie jedno. Kiedyś byłam z nim na zakupach(faceci zawsze słabi są w kupowaniu) i on chciał kupić spodnie. Więc wybraliśmy takie szersze i obniżone w kroku. Lubię takie, a poza tym byłam przekonana, że właściwie w takich to facetowi jest najwygodniej. Luz, nie spięty itd. Tak szczerze mówiąc to w ogóle dla mnie spodnie bardziej pasują "technicznie" do kobiet, niż do chłopców... A takie spodnie z krokiem niżej to właściwie są trochę jak sukienki, tyle, że od dołu zakryte, aby nikt nie zobaczył przez jego bokserki męskości. :D :D Ale jak widzę mój facet w ogóle chodzi w luźnych spodniach, a pod spód zakłada jakieś obciślejsze majtki, że właściwie te spodnie tylko sexy wyglądają, jeszcze z paskiem zwisającym z przodu. A co do tego paska, to śmieszy mnie to, bo jest to tak, jakby chłopak, zazwyczaj młodsi(18-20 pare lat) tak noszą i ukazują swego hmmm....sami wiecie.

Gość fajnie
tylko napisz w jakiej pozycji bo w szatni nie ma łóżek do sypiania/uprawina seksu. ja tez mam pwne doświadczenia z basenem związane. raz zagadalem dziewczynę o różne takie i na końcu stwierdziłem że mi się podoba i czy pokazałaby mi cipkę w zamian za to ze ja jej pokarze fiutka i jadra. weszliśmy razem na zjeżdżalnie, zatrzymaliśmy sie w połowie zjeżdżalni (krytej) i tam sobie pokazaliśmy co trzeba. prawdfziwa 16-letnia dziewica, nawet wskazujacy plaec dała mi wsunąć w cipkę; za to ja jej dałem opuścis nalpetek z żołedzi. jeszcze tylko buziaczek i zjechalismr razem. nikt sie o tym nie dowiedzial... dzis jestesmy juz para

Gość bonana222
A to od razu ma być łóżko? Najpierw na stojąco przy ścianiesię dotykaliśmy :) , tylko, że ja zaczęłam się osuwać, w dodatku mój chłopak jest trochę wyższy więc było wszystko ustawione trochę nieproporconalnie. W końcu wyszło na to, że znalazłam się na moim chłopcu... A tak osobiście, to jak fajnie facet wygląda w bokserkach, gdy mu stoi... Ale tak szczerze mówiąc, to męskie narządy są całkiem ładne, gdy tak parzyła, szczególnie dobrze gdy włosy podcięte - wtedy super.. Ale i tak nikt nie przebije Rosjan... byłam w Petersburgu, tam zwiedzaliśmy jakieś pałace nie pałace(ech), ale najlepiej zapamiętałam banię(rosyjską saunę). Byłam tam z koleżanką i z paroma Rosjanami... a wiecie po takiej bani jest basen mały i faceci orkryli ręczniki i po kolei skakali do tego baseniku. A wiecie jakie Rosjanie mają duże... całe biodra z przodu zasłania. A jeszcze ci faceci tacy młodzi i z takimi chłopięcymi twarzami...super! A ja najbardziej lubię takich.. może jeszcze młoda jestem, to dlatego.

Gość ddddddddddddddd
mniam mniam, ale fajne :P