Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2424

Mam pytanko do dziewczyn prostujących włosy...

Polecane posty

Gość majka2424

Mam ten dwufazowy lotion do prostowania włosów, ale nie wiem jak go używać :( Tzn. nie wiem, czy włosy powinnam prostować bezpośrednio po spryskaniu (no bo przecież są one wtedy trochę mokre, a mokrych chyba nie można prostować) czy spryskać, wysuszyć i dopiero prostować? Jak Wy to robicie?? Dzięki z góry za pomoc :)

Ja robię podobnie :) Wilgotne włosy spryskuję lotionem i suszę suszarką ... potem jeszcze raz psiknę i prostuję włosy prostownicą :)

Gość majka2424
Tak zrobię, najpierw spryskam, potem wysuszę i będę prostować. Dzięki Dziewczyny!!! :) 🌻

Witam! A ja używam kremu prostującego. Nakładam go na suche włosy, potem dokładnie rozczesuję i dopiero prostuję. A jeśli możecie to napiszcie co to za lotion, bo może jest lepszy od mojego kremu...

Gość majka2424
To jest taki lotion Welli chroniący włosy podczas prostowania i utrwalający efekt prostych włosów. Podobno jest bardzo dobry, ja dopiero mam zamiar go użyć :) A dwufazowy,bo składa się z 2 konsystencji, które przed użyciem trzeba zmieszać (tzn. wstrząsnąć buteleczką). A kupiłam go w salonie Welli, kosztował 55 zł.

Gość kejt.22.......................
i rzeczywiscie taki dobry ten lotion? moze sie skusze? wczesniej uzywalam jakis preparatow l'oreala za ok 20 zl ale byly beznadziejne