Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastka

osłabienie w ciąży??

Polecane posty

Gość pierwiastka

staramy sie z mezem o dzidziusia, termin @ mam na 8 maja.zaczelam codziennie rano mierzyc temperature ciala zaraz po wstaniu z lozka...ale niestety jak zawsze mialam sklonnosc do podwyzszonych temperatur(ok37.2) tak teraz mam co najwyzej 36.2...czy to mozliwe ze w ciazy zamiast wyzszej temperatury to mam nizsza????

Gość wiesz co ...
mnie tez to interesuje bo mam podobnie tyle ze mierze temoke pod pacha i jest 36, 4 i krew z noska

Po pierwsze dziewczyny pod pachą tempka jest niemierodajna, musi być w ustach lub w pochwie najlepiej to drugie. Jeśli masz tak niska temperature to znaczy ze prawdopodobnie nie doszlo do owulacji. Najlepszy obraz cyklu uzyskasz mierząc tempkę przez kilka cykli.

Ciąża jest gdy temperatura jest podwyższona a nie obniżona, natomiast podwyższona temperatura jest inna dla każdej kobiety ale 36,2 wydaje mi sie za niskie. Ciązy bym się nie spodziewala na Twoim miejscu. Jeśli w następnym cyklu nie będziesz miala skoku temperatury w drugiej fazie to idź do ginekologa.

Gość pierwiastka
jak juz pisalam mam sklonnosc do podwyzszonych temperatur i nawet przed owulacja nigdy nie mnialam tak niskiej temperatury, tydzien wczesniej mialam 35.5, teraz jestem przeziebiona i mam 36.7...oprocz obnizonej temeratury czesto ostatnio kreci mi sie w glowie.owulacje mialam napewno bo czulam.

Gość u mnie byla niska
no ja bylam jakims wyjatkiem chyba i mialam niska temperaturwe na poczatku ciazy, za niską, tak okolo 36,1, 36,2, bardzo mnie to dziwilo, ale pozniej przestalam mierzyc jak juz wiedzialam o ciazy:):):)

Gość do pierwiastki
owulacji nie można poczuć, mogą boleć Cię jajniki ale to nie oznacza owulacji. Dziewczyny nieraz mają wszystkie objawy owulacji a do niej nie dochodzi. Jedenym dowodem owulacji jest ciąża albo operacyjne znalezienie jajeczka. Z ta temperatura to raczej mi sie wydaje że za niska na ciązę.

Gość pierwiastka
byc moze to nie ciaza, czekam na okres , ma sie pojawic 8, to byla by moja druga ciąża, w pierwszej mialam 37.2 czyli tak jak zawsze

Gość loonia
To jak to jest z tymi jajnikami? Jak bolą to znaczy, ze jesto owulacja, czy nie? Czy to znaczy tylko tyle, ze powinna byc owulacja w tym czasie, a niekoniecznie wystepuje? Bo u mnie to jak w zegarku... bola mnie jajniki, mam szklisty sluz i po 14 dniach @ :)

Gość pierwiastka
moje dziecko ma 14 miesiecy.karmie je jeszcze piersia. czy przez to moge miec bezowulacyjne cykle?