Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorek82

STEDIRIL 30

Polecane posty

Gość amorek82

Ktos wie dlaczego Stediril 30 został wycofany? ylam ostatnio w aptece i ku mojemu zdziwieniu i zalu usłyszałam, że nie jest juz mozliwy zakup tych tabletek... Buuuu :(

Witam brałam kiedys steridil 30 isczulam si epo nim fatalnie,biegunki,zawroty glowy itd. Wiec moze wycofano go gdyz byl szkodliwy.Odp jak juz wiesz dlaczego go wycofano.

Witam brałam kiedys steridil 30 isczulam si epo nim fatalnie,biegunki,zawroty glowy itd. Wiec moze wycofano go gdyz byl szkodliwy.Odp jak juz wiesz dlaczego go wycofano.

Gość a ja brałam
stediril 30 i nie odczułam zadnych dolegliwości. Szkoda a był taki taniutki.....

ja też brałam stediril ,ale faktycznie nie ma go teraz,pytałam się w aptece i powiedziano mi ,że jest poddany ponownie jakimś testom i narazie nic nie wiadomo kiedy wróci do sprzedarzy-odpowiednik stedirilu to rigevidon,ja go biorę i jest tak jak po stedirilu, czyli ok a co do ceny to na receptę kosztuje ok. 7.50 bo też jest refundowany :) :) :)

a ja kiedys jeszcze przed Triminuletem brałam stediril 30 i miałam po nim krwaienia cały miesiąc( czytaj miesiączka nie miała konca) po czym wszystko skonczylo się w szpitalu....Chwała temu kto wycofal te tabletki... Pozdrawiam

Gość do zakochana w nim
ale to ze ty miałas problemy od tych tabletek nie znaczy ze wszyscy maja bo ja np czułam sie po nich swietnie i mam ochote zajebac komus kto wymyslił wycofanie ich bo mi akurat zadne inne nie pasują.

ile ludzi tyle zdań na temat tych tabletek...Ale jakbys się więcej wiedziała na temat pwoodu wycofania to moze bys inaczej pisała.Ciekawe dlaczego innych nie wycofuja tylko akurat sterdiril....bo wymyslili coś cobardziej szkodzilo (nawet bez \"zewnetrznych\" objawów) niz mialo pomagac. pozdrawiam