Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bereta

Maść ACNE-DERM Czy ktoś używa???

Polecane posty

Gość Bereta

Mam pytanie czy ta maść jest mocna ? Czy Większa ilość maści może spowodować uczulenie? Ostatnio kupiłam właśnie tę maść wczesniej używałam Benzacne ale jest dla mnie za mocny i po 2 dniach wychodziło uczulenie.

Gość może nie uczulenie
ale straszne swędzenie :o

Gość Ałłłłłłłłłłłłłła
Ja używałam takie swedzenie, że przestałam.......

Acne derm przez kilka dni powoduje zaczerwienienie i swedzenie. Ale w porownaniu z benzacne to wydaje mi sie ze delikatniejszy jest. Wcierasz troche w buźke i przez pierwsze kilka minut piecze.

Gość Sober girl
A ja uzywam acne dermu od niedawn i mnie nic nie piecze ani nie swędzi :) wręcz przeciwnie łagodzi moją skóra koi bardzo dobrez, po posmarowaniu sie nim na noc rano moja buzia jest gładziutka jak pupcia niemowlecia :) pozatym jak juz wiem ze dzien spedzam w domu to nakładam go rano na oczyszczoną buzię i jest git :D ale jego działanie zalezy chyba tez od skóry bo moja nie jest wrazliwa...kiedys stosowałam brewoxyl to doslowni spalił mi twarz!! tego gówna nigdy wiecej nie nałoze na twarz..pozatym skora mi sie tak zluszczała ze pozostawały czerwone plamy i żaden peeling ani mikrodermabrazja nie pomogły ...także acne derm jak najbardziej :)