Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IWONKA

Spuznia mi sie okres 1 dzien i boli mnie jajnik co to?

Polecane posty

Spuznia mi sie okres 1 dzien strasznie sie boje ze to ciaza ale niemoge dopuscic do siebie takiej mysli jak dotykam jajnikow steasznie mnie bola pomozcie mi co to moze byc??

Gość jestes w ciąży jak nic

Gość no to może ja
ja miałam identyczne objawy tzn w pierwszy dzień spóźnienia zaczął mnie boleć jajnik :) no i sie okazało że jestem w ciąży

Gość kalina rozowa
jajeczko sie zagniezdza dlatego jajnik boli , mam nadzieje ze nie jestes nastolatka bo to ciaza.

Gość haaaaaaaalo
Jak Ty dotykasz jajniki ?

Gość o jejku jejku
ja bym zaczela od tego czy masz powody zeby w ogole podejrzewac ciaze? czyli jakies niezabezpieczone stosunki w polowie cyklu itd.? no bo mnie to np. smieszy ze dziewczyna nie weim uprawiala petting nie bylo stycznoci jej pochwy ze sperma i ona od razu jest w ciazy....

Gość no taaak
jajo, żyje krótko( 7-10h) i zapłodnienie mogło nastąpić w dniu lub dzień po owulacji, nie rozpatrujemy tu faktu wystąpienia stosunku płciowego...

Gość dorociaaa
ale kÓl... ja nie wiedzialam ze mozna dotknac se jajniki xD Ha! Umowie się ze znajomymi i sobie podotykamy razem! xD Hym.. a mzoe ci sie tylko wydaje ze to jajnik? ;> Moze to głowa cie boli? ;> xDDD

Gość roza18
a mi sie spuznia 1 dzień i macica mnie boli kurzcze czy my zawsze musimy miec schizy z ta ciąza

Gość 55445544
kurcze moze masz zapalenie pochwy albo cos.. przeczytaj sobie w necie tam bedziesz miała rozne rodzaje zapalen pochwy ... mi sie spoznia 4 dni ;( na dodatek uprawiałam sex bez zabezpieczenia ale to było w dni niepłodne i nie poleciała sperma wiec na bank nie jestem w ciazy ale nie wiem co to moze byc .. kurcze piecze mnie teraz i swedzi a na dodatek wylatuje mi jakis slóz nie wiem co mam robic chyba sie zgłosze do lekaza ale dlaczego tak jest?

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbb
Czy wy nie chodzicie do GINEKOLOGA? Ludzie kochani, jak cos sié dzieje to idz. Przez forum nikt Cié nie zbada a tylko nastraszy. A co do tych wszystkich co nie wiedzá czy sá w ciázy czy sá - znowu - 1.GINEKOLOG - 2. antykoncepcja, 3.porada 4. a potem bzykanie nie na odwrót

Gość kati89
08:00 [zgłoś do usunięcia] kalina rozowa jajeczko sie zagniezdza dlatego jajnik boli , mam nadzieje ze nie jestes nastolatka bo to ciaza. bardzo śmieszne :| już ciaża jaka spejcalistka sie znlazła... przestan schizowac ludzi... jajnik moze moze bolec przed okresem ;)

Gość To ja jestem aniołem
Wiesz mnie też bolą zawsze przed okresem i myśle że to normalne:) Nie przejmuj się mi się spóźniała tydzień myślałam że wpadłam ale się myliłam dzienki Bogu ... Dlatego nie wiem czy wiesz ale stres powoduje spóźnienia się miesiączki aż o ydzień dlatego niemyśl o jajnikach nie bawemdostaniesz okres i po krzyku a jajniki będą bolały:( :*:* Liczę na Ciebie..:*

Gość bella555
Nie wiem czy zauważyłaś ale poprzedniczka schizowała 2 miesiące temu

Gość bella555
A tak naprawdę to 3 lata temu

Gość magdaaa xD
Cześć mam pytanie 11 dni temu spałam ze swoim chłopakiem , nie zabezpieczaliśmy się i jest w tym problem że powinnam dostać okres ale nie ma po nim ani śladu ; [[ Bolią mnie jajniki . Pomóżcie bo nie wiem czy moge być w ciąży

Gość gość
blad ortograficzny- to bylo podchwytliwe pytanie????

Gość gość
witam spoznia mi sie okres i pobolewa mnie brzuch :( ale zazywam tabletki zielony jeczmien czy moze byc przyczyna opoznionej miesiaczki prosze o odpowiedz