Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet ktore

Do kobiet ktore Wpadły - co zawiodlo???

Polecane posty

Gość do kobiet ktore

takie pytanie, dotyczace niezbyt skutecznej antykoncpecji...cos zawiodlo, czy ze tak powiem, poszliscie na zywiol?;)

Gość do kobiet ktore
u mnie zawiodło to ze myslałam ze w ciąże sie zachodzi po 18 roku zycia .....chłopak mi tak powiedział,,,,a teraz spodziewam sie bliźniaków,,,,ja na prawde nie wiedziałam mam niecałe 16 lat....CO ROBIC

Gość do kobiet ktore
i w dodatku ja w to uwierzyłam ..........................

Gość czy u Ciebie
coś zawiodło skoro pytasz? jeśli tak to co? ja to bym chciała zeby coś zawiodło echhhhhhhhhhhh

do czy u Ciebie a ile masz lat....ja mam25 skonczyłam studia, pracuje mam meza własny dom .....ale tak po1. moja dotychczasowa praca to staze i przygotowania zawodowe 2. mysle o tym ze NIE mam dziecka a nie ze chciałabym je miec (bo nie chciałabym teraz) 3. jak zaczniesz prace to juz trudno jest zrezygnowac i zajsc w ciaze 4. albo jedno albo drugie niestety w tych czasach - chyba ze pracujesz w państwówce i po urodzeniu miejsce bedzie jeszcze na ciebie czekac - szczerze to wszystko jest straszne dla mnie

Gość czy u Ciebie
do Niki, rozumiem co masz na myśli, ja mam 32 lata, i z roku na rok zwlekałam bo zawsze było coś, a teraz wiem że może lepiej by było gdyby coś zawiodło, teraz chce bardzo dziecka, ale to nie takie łatwe niestety....

Gość ochiach
zawiodlo myslenie :P gdybym wiecej myslala.. hm .. ale juz po ptokach :P

Gość ZAWIODLA WYOBRAZNIA
I: INTELIGENCJA DOJRZALOSC ODPOWIEDZIALNOSC I CALA GAMA INNYCH CECH KTORE POSIADA LUDZIE MYSLACY :p NAJWAZNIEJSZE ZE POTEM BEDZIEMY WSZYSTKIM (A PRZEDE WSZYSTKIM SOBIE) WMAWIAC ZE TAK WLASNIE MIALO BYC... ZE I TAK KIEDYS BY DZIECKO BYLO( POMIJAJAC FAKT ZE MOZE NIE Z TYM OSOBNIKIEM)

Gość hmmmmmmmm
zawiodla glowa bo najpierw sie mysli pozniej robi

Gość wiecie wiadomo
ze przedewszyskim to zawodzi myslenie ;) ale pytam o metody anty, ktore zawiodly? czyli np. pekla prezerwatywa albo jej nie bylo itd. :) mnie zawiodly tabletki, takze wole sie nie wypowiadac...

Gość yguoloi
rozsadek :D i bardzo dobrze - to najfajniejse zdarzenie w moim zyciu z piecioletnimi juz konsekwencjami :)

do wiecie wiadomo powaznie zawiodły cie tabl, ale albo nie wziełas albo zes późnieniem luz biegunka lub jestes ta na która one nie zadziałały kiedy miały podziałac,,,ja mam 25l biore z przewami od 19lat i mnie nie zawiodły brałam z tabl odchudzaj, z antybiotykami ....... a ile masz lat i ilu letnie dziecko

Gość wiecie wiadomo
ani nie zapomnialam, ani sie nie spoznilam, biegunki ani wymiotow to chyba od kilku lat nie mialam...a dziecka jeszcze nie mam tzn. na swiecie jeszcze nie ;)

Gość wiecie wiadomo
no no moze faktycznie sie raz spoznilam z tabletka przypomnialam sobie w sama pote :o ale zeby ten raz wystarczyl, no widac tak

Gość a rozumek taki tyci tyci

Gość gopel
A tak na serio? Bo jak od 4 lat stosuje metody zaporowe (tzn. gumki) :) i do tej pory dziala bez zastrzezen... moi rodzice od mojego brata (18 lat) tez nie mieli wpadki, a tez uzywaja gumek :)

Gość Ratujcie mnie

Gość Ratujcie mnie
Co za debilizm: "chlopak mi powiedzial że przed 18 się nie zachodzi w ciąze, a ja mu uwierzylam"!!!!!!Uhahahaha ale się uśmialam co za prymitywizm, gdzieś Ty dziewczyno się urodzila na Marsie?????? Jak jesteś glupia to teraz za to pokutuj, tylko Twoich dzieci mi szkoda, taką glupią matkę będa mialy.

Gość u mnie zawiodło
zabezpieczenie w postaci spirali he he los jest przewrotny, za to synek będzie miał braciszka ;)

Gość Malgosia gggggggg
Mnie zawiodła prezerwatywa:(pękła...Ale teraz spodziewam sie dzidzi...Nie wiem czy powinnam sie cieszyc bo mam dopiero 17 lat ale jestem szczesliwa, choc ojciec dziecka mnie olał...

Gość Antośka
Mnie zawiodła prezerwatywa-po prostu pekła. Myslę, ze mój luby niewłaściwie ja przechowywał (w spodniach), bo przez kolejne 5 lat również stosujemy prezerwatywy i nic sie nie wydarzyło. A swoją drogą to nie żałuję nic a nic.

do yguoloi powaznie zawiodły cie tabl, ale albo nie wziełas albo zes późnieniem luz biegunka lub jestes ta na która one nie zadziałały kiedy miały podziałac,,,ja mam 25l biore z przewami od 19lat i mnie nie zawiodły brałam z tabl odchudzaj, z antybiotykami ....... a ile masz lat i ilu letnie dziecko

Gość to był 17 dzień
cyklu..myslałam że już dawno po jajeczkowaniu...i dawaj na całego...Mielismy wtedy 21 lat..teraz mamy 29..i 2 córki -8 lat.

Gość mmx
A ta prezerwatywa pekla podczas wytrysku czy troche wczesniej??