Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej kobitki

Co sądzicie o tuszach LUMENE? Bo muszę kupić jakiś porządny tusz po porażce z...

Polecane posty

Gość hej kobitki

Rimmelem:o Załamał mnie... Posklejane rzęsy i zaschnięty glut po miesiącu:( Załamka. Jak się przyłoży do makijażu, to efekt faktycznie super, ale nie mam czasu malować się 20 minut, a potem wycierać powieki po wielkiej szczocie:o Któy tusz z Lumene polecacie?

Gość hej kobitki
żadna z Was nie używała tych tuszów??

Gość isa dora
build-up extra volume mascara...rewelacja: rzesy pogrubione i nie sklejone. pierwsze pociagniecie delikatnie pokrywa rzesy...trzecie sa wyraziste i dlugie...boska szczoteczka...przy cerze mieszanej sie nie rozmazuje uprzedzam, ze uzywam wylacznie szafirowego

Gość hej kobitki
no a ile kosztuje ten tusz? I czy jest trwały???

Gość bardzo dobre

Gość hej kobitki
No ale jak to???:) Możesz opisac który jest dobry (bo te stare są już wycofane ze sprzedaży) i dlaczego?:)

Gość hej kobitki
bo nie wiem po prostu czy lepiej kupić MF (te tuszę sąlepsze od Bourjois, Maybelline, Astora, Rimmela, Loreala) czy Lumene (tych jeszcze nigdy nie używałam) Zależy mi na trwałości, i na tym, żeby rzęsy były wyraźne, nie wypadały, nie były porowate i posklejane i pozostały uniesione. Np. wszystkie tusze Bourjois strasznie obciążają mi rzęsy (bo mam długie) i potem sa one proste i oklapnięte, a po MF np. 2000calories rzęsy są jakies normalne, wywinięte. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi;)

Gość hej kobitki
no i co??? nikt mi nie powie który i dlaczego jest dobry???😭

Gość Mckamikadze
Mam tusz lumene star efect (ok.40 zl) uzywam go do codziennych wyjsc bo wyglada dosyc naturalnie. Ja wlasnie chcialam sprobowac tego tuszu z rimmela ale skoro go nie polecasz to sie chyba wstrzymam

Gość hej kobitki
no nie polecam. efekt może i jest, ale 20 minut przy lustrze trzeba się napracować... gorzej niż drwal w lesie;)

Gość no i już nikt nic nie wie
?

hej kobitki -ja miałam jeszcze gorszy tusz do rzęs gosha...był tak gęsty,po aplikacji pojawiał się efekt owadzich nóżek.Tragedia!!! Wiecie jaki jest dobry sposób na taki gęsty,sklejający rzęsy tusz? Szczoteczke wymyc w gorącej wodzie(nie wycierac ,tylko lekko opłukać)i pózniej polac tę szczoteczke tonikiem do twarzy.Następnie nadmiar wody odcisnąc w chusteczkę higieniczną i pozostałośc tuszu na szczoteczce nałożyć na rzęsy:) Po takim czymś..tusz gosha jest boski.Dlatego nie wywaliłam go,tylko stosuję taki myk... Jeśli tusz ma iśc do kosza,to warto wypróbować.Jeśli tusz tylko troszkę skleja rzęsy,to po polaniu szczoteczki tonikiem nie odsączać chusteczką tylko od razu włożyć szczoteczke do pojemniczka z tuszem..następnie wyjąć odcisnąc nadmiar tuszu w chusteczke i zacząc nakładać na rzęsy:)

Gość hej kobitki
wiem, juz myłam szczoteczkę w Rimmelu, ale on jest tak tragiczny, że nawet to mu nie pomogło:o

Ja mam teraz Air max astora i też musze od czasu do czasu stosowac taki oto sposób:o,bo w sumie tusz niczego sobie,ale czasem lubi rzęsy posklejać...

Gość Asta Lavista
KObietki najlepszy tusz jaki w życiu miałam to tusz Estee Lauder Magna Scopic po nim rzęsy naprawde wyglądają super można go kupić na allegro za 30 dyszki ale uwaga na podróby orginalny pachnie i ma wygrawerowane a nie namalowane logo Estee Lauder na tubie tuszu. Naprawde nie skleja rzęs szczoteczka doskonale dopsowuje sie do oka i jego kącików można uzyskać w ten sposób kocie oko.Naprawdę polecam!!!

Gość taaa jassssne
tusz EL za 30złotych:o Życze powodzenia:o

Gość Asta Lavista
sprawdź soboe sprowadzane są z Kanady naprawdę są rewelacyjne poztym trzeba wiedzieć jak kupować a jak sie jest ofiarą to trzeba płacić za EL po 80 zł..

Gość idź spać dziecino
:o kupuj sobie z allegro, reklamuj sie i w ogóle... PS. pisze się Hasta lavista:o