Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ale fajna

figa z makiem

Polecane posty

Gość mala ale fajna

zastanawiam sie czemu wszyscy pytaja sie mnie o to kiedy urodze wreszcie dziecko- po 1 pytanie jest nie na miejscu a po 2 co ich to obchodzi?? najchetniej pytaja kolezanki -rowniesniczki, ktore pozaliczaly wpady i teraz dumnie przechadzaja sie z wozkami.. a z czego sa dumne? nie wiem.. mam 27 lat, skonczylam studia, mam swietna prace, jestem zaje**scie atrakcyjna kobieta, mam meza.. dzis ide na dyskoteke.. takie chce miec zycie..!!! wlasnie takie!! a jak juz zaczne sie marszczyc.. to zdecyduje sie na dziecko!

Gość jak zaczniesz sie marszczyc
to urodzisz wnuka!

Gość mala ale fajna
ja nie chce rodzic... nie mam potrzeby! chce sobie adoptowac:P po jaka cholere mam niszczyc swoje cialo?? na swiecie tyle dzieci nie ma rodzicow..a ja sie zaopiekuje taka sierotka:P po plodzic dziecko tyle juz splodzonych czekajacych tylko na to by ktos sie nimi zaopiekowal??

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No i czemu to tutaj piszesz?? Co nas to obchodzi? Idź dalej szaleć i nie wchodz na forum na temat który cię nie interesuje. Miłej zabawy!

Gość mala ale fajna
czemu pisze?? bo mnie wkur**ja wszystkie grube brzuchate baby i te panoszace sie z wozkami.. ktore mysla ze jak one postawily na rozmnazanie to ze kazda kobieta powinna! badzcie sobie matkami... a ja bede kobieta! prawdziwa kobieta! to chcialam powiedziec!:P:P;) a teraz zegnam

Gość Moje zdanie
Każdy ma prawo do swojego zdania ;) Tylko jeśli jesteś taka mądra i wykształcona to powinnaś wiedzieć ,że celem małżeństwa jest poczęcie dziecka . No i jeszcze jedno : stwierdzenie ,,że ,po co mam urodzić i niszczyć swoje ciało ,, jest egoistyczne . Zgadzam się z Tobą w jednej kwesii ,że jeśli nie czujesz instynktu macierzyńskiego to nie ma sensu dawanie życia dopóki się on w Tobie nie obudzi ;)

Gość Moje zdanie
Nie rozumię Cię ... Dlaczego nie szanujesz innych matek ? Sama masz mamę i możliwe ,że kiedyś sama nią będziesz więc więcej szacunku ... kobieto ?

Gość lolopolo
moje zdanie ------popieram A tak naprawde mysle ze mala ale fajna leczy po prostu kompleksy :-D I na zdrowie, niech sie poczuje lepiej :-) Ta agresja wzgledem mam sie gdzies swoje zrodlo...

Ciekawe czemu cię te "baby" jak je nazwałaś wkurzają? to chyba świadczy o tym, że cię ten temat interesuje. Gdy mnie coś nie dotyczy to mnie to ani grzeje ani ziębi. Jest mi to obojętne. Zresztą to twój wybór. Tak czy inaczej powodzenia!

Aha, to prawdziwa kobieta to taka bez dzieci :) a jak ma dzieci to nie jest już prawdziwą kobietą :D Ciekawy punkt widzenia..

Gość Moje zdanie
Może i ma swoje żródło ,ale to jej nie usprawiedliwia ;) Jak póżniej domagać się szacunku od mężczyzn skoro same kobiety się nie szanują wzajemnie ?

Gość buhahhaha
buhahhahhaha Co za brednie!? ale sie usmialam!ze niby celem malzenstwa jest poczecie dziecka?? Powiedz to tym ktorzy najpierw (nieswiadomie oczywiscie) biora sie za zapladnianie a potem to pociaga za soba slub! Boze ale masz poglady! Tak infantylne i prostackie ze nie wiem w ogole po co to komentuje. Skad Ci sie takie twierdzenie uroilo w glwie? A moze pani katechetka na naukach przedmalzenskich wbila Ci te brednie do glowy!? poprostu pokazalas poziom! Autorko- mimo ze jestem mama w pelni Cie rozumiem:D

Gość buhahhaha
buhahhahhaha Co za brednie!? ale sie usmialam!ze niby celem malzenstwa jest poczecie dziecka?? Powiedz to tym ktorzy najpierw (nieswiadomie oczywiscie) biora sie za zapladnianie a potem to pociaga za soba slub! Boze ale masz poglady! Tak infantylne i prostackie ze nie wiem w ogole po co to komentuje. Skad Ci sie takie twierdzenie uroilo w glwie? A moze pani katechetka na naukach przedmalzenskich wbila Ci te brednie do glowy!? poprostu pokazalas poziom! Autorko- mimo ze jestem mama w pelni Cie rozumiem:D

A może to z czystej zazdrości? Jak czegoś się nie może mieć to najlepiej sobie wmawiać że się tego nie chce? I dlatego wszystkie dumne mamy są dla niej wkurzające? Tak to boli? ;)

Gość A TERAZ JA
CZEKAJCIE DZIEWCZYNY! CHYBA TROCHE SIE ZAGALOPOOWALYSCIE! OSKARZACIE JA ZE NIE MA SZACUNKU DO MATEK.. ALE CZEMU ONA MA WAS SZANOWAC ? ZA CO? ZA TO ZE URODZILYSCIE DZIECI? ZE WIEKSZOSC Z WAS ZALICZYLA WPADE? ZE WIEKSZOSC NIE BYLA WYSTARCZAJACO ODWAZNA BY SWIADOMIE DOKONAC WYBORU I WYBRAC MACIERZYNSTWO? SZANOWAC TO MAJA WAS WASI MEZOWIE - TO ONI ZROBILI WAM DZIECI! I WASZE DZIECI! WIEC HOLA HOLA DRGIE PANIE BO WPADNIECIE W SAMOZACHWYT A NA MARGINESIE.. OSKARZACIE JA O TO ZE MA KOMPLEKSY.. A MOZE WY TEZ JE MACIE? UDERZ W STOL A NOZYCE SIE ODEZWA! MOZE WAS TEZ COS BOLI?:p:p

Gość Moje zdanie
Buhaaaaha - widocznie przespałaś nauki przedmałżeńskie ;)

Gość A moze Was boli
Temat wywolal burze- moje odzywaja sie zakompleksione mamuski?:P:P gdyby Was to tak nie ruszylo nie burzylybyscie sie tak bardzo:P:P

a ja zgadzam sie z tym, ze dzieci sa naturalna konsekwencja malzenstwa.Jesli nie chce sie ich miec to po co sie pobierac? Tak na chlopski rozum..nie ma to nic wspolnego z przekonaniami religijnymi. w kwestii tematu popieram ---moje zdanie----

Do A teraz ja Po pierwsze nie musisz krzyczeć wielkimi literami. Po drugie nie zaliczyłam żadnej wpadki. Dopiero teraz świadomie zdecydowałam się na dziecko. Więc wypraszam sobie takie teksty. Zresztą to jest jałowa dyskusja, która do niczego nie prowadzi. Zastanawia mnie tylko dlaczego autorka tutaj wylewa swoje święte oburzenie? Ma prawo, ale czy to miejsce jest odpowiednie? A tak poza tym zastanawiam się czy to nie zwykła prowokacja.

Hmmm... Właśnie... Ciekawe:) Ja jestem w 9 m-cu i też czuję się atrakcyjna i przede wszystkim kochana. Mam wszystko czego mi trzeba do szczęśćia. Droga autorko... Każda kobieta ma inne priorytety w życiu. A dlaczego inne pytają??? Hmmm... Moze dlatego ze większość par, które już się ustabilizują, decyduje się na potomka. A jeżeli Ty chcesz adoptować (ja tez tak chciałam jak miałam 17 lat) to bardzo miło z Twojej strony. Życzę powodzenia:)

Gość Moje zdanie
Mnie nic nie boli i nie boli mnie zdanie obcych dziewczyn , które mnie nie znają ,ale czy ,,szacunek,, dla drugiego to tak wiele? Każdy chciałby uniknąć zła ,a sam nic w tym kierunku nie robić :P Tak się nie da. A każde ciężarnej nie zależnie od tego czy z wpadki czy z wyboru należy się szacunek ,bo nosi w sobie życie! Dziecko niczemu nie jest winne.

Gość liliputka z brzuchem
a ja swiadomie wyszlm za maz, po slubie zaszlaam w ciaze i zadne z moich dzieci (3) nie bylo wpadka..i gdzie teoria "a teraz ja"..w zasadzie nie zdziwilabym sie jakby to sama autorka topicu sobie odpowiadala..zaloba!!!!!!!!! :-D

Gość prostytutce ktora nosi zycie
tez sie szacunek nalezy?? nie pierd** glupot dziewczyno! nawet suka moze nosic w sobie zycie!.. sek w tym ze szacunek to nalezy sie tej ktora to swiadomie wybrala! i przede wszystkim od jej radziny- meza i bliskich! a nie od obcych ludzi ktorzy maja to szczerze w dupie ze jakas laska nadstawila dupy zeby ja zaplodnic!! a i jeszcze jedna kwestia! podkreslajac ze ciezarnej nalezy sie czacunek pokazalas jednoczesnie ze innym sie az tak jak jej nie nalezy! pierdol**j sie w glowe dziewczyno!;)

Witajcie :) Moje zdanie - czy my się nie znamy? ;) Nie rozumiem poglądów założycielki topiku - takie roaważania są mi całkowicie obce, bo odkąd pamiętam, zawsze chciałam mieć dzieci, najlepiej dużo i szybko :) Jestem w miarę wykształcona, wyglądam też nie najgorzej ;) Nie jestem maniaczką religijną - daleko mi do tego. A dzieci chcę mieć więcej z egoistycznej chęci przyjemności :D DLA MNIE nie ma nic przyjemniejszego niż przytulanie do siebie własnego niemowlaczka :) obserwowaniwe jak rośnie i daje mi pierwsze dowody miłości :) No dobra, przyznam się: Uważam, że ja i mój mąż mamy taki świetny materiał genetyczny, że szkoda by było, żeby się zmarnował ;) :D I zamierzam go przekazać w jak najwięszej liczbie kopii ;) :D Pozdrawiam :D he he

Gość Moje zdanie
Przeczytaj jeszcze raz , nienerwowo - melisa pomaga ;) Napisałam ,że każdemu należy się szacunek :) każdemu człowiekowi, każdej ciężarnej bo to też człowiek - rozumiesz ?

Gość Moje zdanie
Witaj Jonka - znamy się :)

Gość poziom autorki i popierajacych
ja jest PRZYTLACZAJACY!!!!!Zaczynam juz rozumiec skad ich kompleksy. nie umieja dyskutowac bez "p..l sie" hehehehehehehe

Gość Moje zdanie
Jonko życzę Ci z całeo serca takich ślicznych i zdrowych dzieciaczków ;)

Gość Moje zdanie
Właśnie osoby ,które używają wylgarnych określeń ,mają ubogi słownik.