Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie prawdopodobieństwo

Jakie jest tak naprawdę prawdopodobieństwo zajścią w ciążę przez ocieranie??????

Polecane posty

No właśnie, niby jest to możliwe by zajść w ciązę tylko przez ocieranie się penisem o pochwę, bo zawsze jakieś śladowe ilości spermy mogą być. Ale jakie jest tak naprawdę prawdopodobieństwo? Np w procentach? Moze jest tu jakiś ginekolog który to wie, albo nawqet ktosinny. Jestem dziewicą i jakoś cięzko mi wyobrazić sobie żeby jakiś plemnik będący np przy moich wargach sromowych, samwszedł sobie w moją pochwę, ominął błonę dziewiczą i doszedł na samą górę do komórki jajowej. Poza tym czy był kiedyś przypadek dziewicy w ciąży? Mogą się Wam moje pytania wydawać głupie ale naprawde poważnie się nad tym zastanawiam. Proszę powiedzcie coś, co o tym myślicie

Gość uuuskajs
Byl taki jeden slynny przypadek Maryji zawsze dziewicy ktora zaszla w ciaze :P dziwie sie ze nie slyszalas :P

Gość lekarz ginekolog
jest 50 procent szans :) jak bedzie silny to ominie przeszkody i dojdzie a jak nie to nie dojdzie :D

Gość oczyiwscie ze sa szanse
błona dziewicza to zadna przeszkoda, dziwię sie ze o tym nie wiesz :-O a pozatym w śluzie faceta z penisa również znajduja sie plemniki. mojakolezanka zaszła w ten sposób... no, ale żyj sobie dalej w przekonaniu że ciaża w tym przypadku jest niemożliwa :-O

Wiem, że błona to nie przeszkoda tylko kurcze no cięzko mi sobie wyobrazić że można być dziewicą i zajśc w ciążę. A ta Twoja koleżanka to zaszła tak w ciążę będąc właśnie dziewicą czy już nie?

a co to za roznica czy dziewica czy nie?! okres masz? no to chyba nie masz ta blona zarosnietego wejscia nie? tylko jest w niej otwor przez ktory wyplywa krew wiec i plemnik wplynac moze...ale przsez ocieranie to raczej watpliwe wiec nie sadze zeby tak sie zachodzilo

a co to za roznica czy dziewica czy nie?! okres masz? no to chyba nie masz ta blona zarosnietego wejscia nie? tylko jest w niej otwor przez ktory wyplywa krew wiec i plemnik wplynac moze...ale przsez ocieranie to raczej watpliwe wiec nie sadze zeby tak sie zachodzilo

Widzę że wyszłam tu na idiotke, a naprawdę nią nie jestem. Wiem, ze błona to nie "zatyczka", zastanawiałam się tylko nad tym czy to możliwe żeby taki plemnik który nawet nie został pozostawiony wewnątrz potrafił się tam dostać i to jeszcze "pod górkę". Bo okres to wypływa, a plemnik musi dojść. Ehh nie bede już pisać bo chyba niewiele osób rozumie to moje rozgryzanie tego problemu. Może za bardzo wnikam i próbuje sie doszukać czegos czego nie ma. Nie wiem. Ale może właśnie niech powiedzą coś o tym dziewczyny które zaszły tak w ciążę?

No właśnie o to mi chodziło, że to teoretycznie mozliwe, ale byłoby chyba zbyt proste i masa kobiet zachodziłaby w ciążę. Pytałam bo byłam ciekawa czy to tylko moje domysły i czy ktoś uważa tak jak ja.

Mam jeszcze takie jedno pytanie, ale juz troche odbiegające od tematu. Jeśli zachodzi zapłodnienie np. mniej więcej w środku cyklu to czy wystąpi brak już pierwszej miesiączki po tym czy można ją mieć będąc już w ciaży? Od razu zaznaczam, ze nie wpadłam itp. wypytuje z ciekawości. Zawsze lepiej wiedzieć wcześniej prawda?

Zdarza się,że zamiast tej pierwszej po zapłodnieniu miesiączki jest brąziwe plamienie. Ale w 99% przypadków, następuje zatrzymanie miesiączki od razu po zajściu w ciążę. Ps znajoma moich rodziców była dziewicą w ciąży. Zabawiali się bardzo hmm intensywnie. Lekarz stwierdził ,że to jedyny przypadek w jego karierze.

Miarka-intensywnie tzn. jak? było to tylko właśnie takie ocieranie się, ale bardzo "intensywne" czy np chłopak wkładał jej palce które były prawdopodobnie w spermie?

Gość nic sie nie dowiesz
na tym forum.. z tego co widze to wtu wszyscy uwazaja ze w ciaze mozna zajsc przez petting, przez majtki itp, moze jeszcze przez calowanie, ja jakos to tobilam i nie zaszlam, tez sie zasantaniwam nad towim pytaniem

No chyba nie dowiem się tyle na ile bym chciała, ale w sumie pytanie też nie jest proste i można tak długo nad nim rozważać i nie wiedziec jaka jest odpowiedź

Nie martw sie !!:!:!: :p o nichh eheh Ci ludzie co tu pisza mają amrtwienia i nie myślą .. :D nie bajajo nich!... powiemCi zee zawszwe jest możliwość zajścia w ciąże.... ale ,.,, no wiesz.. przed wypłynieciec spermy .. wypływa przrzoczysty płyn ... i w nim są pelminiki gdy np chłopak by wprowdził głeboko do pochwy sperme jest prawosbienstwo ale .. o ocieranie nie !!

Gość TAJANTA
A MYŚLICIE,ŻE PLEMNIKI TO HERKULESY?ONE SĄ SŁABE...A MYŚLISCIE PO CO JEST WYTRYSK...PO TO ZEBY JE NAPĘDZAŁ...OJ OJ

Gość o kuzwa
coraz glupsze malolaty na tym forum :o :o :o, wymiekam powoli...