Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weszlam na chile ale juz ide

Mala uwaga

Polecane posty

Gość Weszlam na chile ale juz ide

Weszlam na forum na chilke doslownie- polecila mi je kolezanka, pokazujac jakie forum nie powinno byc! Ja nie wiem poprostu ale czytajac wypowiedzi kobiet w ciazy i mamus poprostu doszlam do wniosku ze jest to posiedzenie straszliwe dziwnych kobiet...kobiet ktore maja staroswieckie poglady, sa hipokrytkami i staraja sie leczyc tu swoje kompleksy..ktore glosza wszem i wobec swoja tolerancje pokazujac nieswiadomie brak umiejetnosci rozumienia innych..W oczy uderza brak inteligencji, powierzchownosc, prymitywne wypowiedzi i wrazenie ze kazda kobieta tu uwaza sie za najwspanialsza na swiecie. Pewnie macie strasznie duzo kompleksow moje panie. Ja stad znikam. Jak dla mnie za niski poziom.

Gość to spirdalaj

Gość Skąd ten atak trolli nagle
Forum się zawirusowało czy też komus się nudzi w szkole?

jak na CHILE weszłaś to tam siedź bo tu cie nikt nie potrzebuje :P:P

Gość weszła na chile
a już ma takie zdecydowane, bezkompromisowe, negatywne poglądy. Hmmmmmmmmmmm biedactwo :O

Gość diabli wiedza czemu
popieram autorke topiku infantylnosc...... ciuciuruciu

Gość Henrykietka
ale pojechałaś ostro:o chciałaś się wywyższyć:D gratuluję współczesnych poglądów i wysokiej tolerancji:D mądrala, madrala, do tego ponura :D widocznie jesteś ewenementem ludzkości:D:D:D :p

Gość domyslam sie tez o ktorą dzium
:D :D :D

Weszlas to wyjdz jak najszybciej bo jak zajdziesz to bedziesz do nas nalezec i glupio Ci bedzie ze bzdury wipisujesz jakie staroswieckie poglady? Jakie kompleksy? Jak sie jest w ciazy nie ma sie kompleksow Prymitywne wypowiedzi? moge Ci podac kilka topikow ktorych nie zrozumiesz wiec zniknij i niech slad po tobie nie zostanie Krytyk sie znalazl: Abderytka jestes skarbie

Gość zgadzam się z Autorką
Znalazła się wreszcie taka, która powiedziała o tym głośno. Na Waszym miejscu nie czepiałabym się błędów ortograficznych, bo nie jedna mamusia na innych topickach robiła znacznie gorsze.

Gość Jak się komuś
Nie podoba to po co czyta??? Najpierw wyjdź z pieluch mala uwago a potem się oddzywaj.