Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie

Solarium w Bydgoszczy ?

Polecane posty

Gość kto wie

Ktoś zna adres solarium w Bydgoszczy na os. Leśnym? Ewentualnie gdzieś w okolicach ul. Kamiennej (na odcinku Gdańska - Fordońska)? Jakby jakaś miła Forumowiczka z Bydgoszczy zajrzała tu przed 16-stą, byłoby super, bo mam dziś ochotę w drodze z pracy podjechać :)

Gość hej hej
Liczę na Was :) Nikt z Bydgoszczy dziś nie zagląda?

Gość rawka
Akurat na tym odcinku nic nie mogę polecic ale znam świetne solarium na Brzozowej wystarczy 10 min i jest się ładnie opalonym (kabina 4 najlepsza wg mnie) no i jest tanio bo tylko 80 grza minutę

Gość rawka
Akurat na tym odcinku nic nie mogę polecic ale znam świetne solarium na Brzozowej wystarczy 10 min i jest się ładnie opalonym (kabina 4 najlepsza wg mnie) no i jest tanio bo tylko 80 grza minutę

Gość rawka

Gość hej hej
Dzięki Ravka za odzew, niestety Brzozowa to zupełnie mi nie po drodze :( Zmierzam na Fordon :) Nic to, pewnie wyląduję w jakimś solarium w Fordonie :) Pozdrawiam!

Gość avocadobaby
w fordonie też są niezłe soloaria, np. koło ośrodka zdrowia na Kleina, w tym BLM, czy jak to się nazywa na Andersena też jest niezłe w salonie fryzjerski koło przystanku andersa- kleeberga wiem, że to i tak juz po 16.00, ale nierozumiem czemu się martwisz, że wylądujesz w jakimś solarium w fordonie

Gość do avocadobaby
To solarium w BLM znam doskonale, ale nie lubię tam chodzić (taki osobisty bojkot :D ). Mieszkam w Fordonie, ale często nocuję na innym osiedlu i po prostu poszukuję jakiegoś solarium w okolicach Leśnego, tak żeby w drodze po pracy skoczyć :) A wie ktoś może, czy jeszcze istnieje to solarium przy restauracji Słoneczna na Wyżynach? I w jakich godzinach jest czynne?

moja kolezanka chodzi do solarium kolo ASA na Chodkiewicza tam jest na zapisy i minuta kosztuje 50gr:) duzo osob sobie chwali to solarium. Aczy osoba ktora pisala o solarium na Brzozowej moze wiecej troche napisac gdzie jest to sorarium? Mieszkam blisko Brzozowej i dlatego pytam:) ja obecnie chodze na Gackowskiego do solarium w nowych blokach fajne jest ale 10minut 10zl a na Brzozowa mam zabi skok wiec moze bym sprawdzila jak tam jest:)pozdrawiam

Gość avocadobaby
to koło słoneczka na pewno istnieje, cena zależy od promocji, i tego jakie łóżko, fajne solarium, bo sporo kabin, i obsłoga miła

Gość do małej myszki
Mała myszko, obok Asa już jest minuta po 80 gr, właśnie dzwoniłam. Zastanawiam się tylko, czy siedzieć 10 minut czy ciut mniej (5-7) - będę w tym roku 1 raz.

dzieki serdeczne:) wiem gdzie jest AS:) napewno tam skoczea wypalte:) wczoraj bylam a tak czesto nie chodze wiec w piatek planuje skoczyc tam kolo Asa:)papa

Gość byłam dziś...
...w solarium przy Asie, laska z obsługi doradziła mi 5 minut. Ale w sumie spokojnie mogłam posiedzieć 10, jest wieczór a ja nie widzę żadnej różnicy. Z drugiej strony może lepiej tak stopniowo :) Aha, jakby kogoś interesowało, to lampy mają tam 160 W, łózka są bardzo duże, spokojnie można się rozłożyć wygodnie w jakiej się tylko chce pozycji. Kobieta też coś wspominała, że mają łóżko ze słabszymi lampami. Pozdrawiam! :)

Gość rawka
Do małej Myszki: to solarium jest w rzędzie takich małych domków-sklepików prawie na przeciwko Szkoły, od ul.BBrzozowej wchodzi się w taką małą polną uliczkę, kojarze że jest w tym ciągu sklepików też salon fryzjerski dla psów:) Mam nadzieję że znajdziesz, naprawdę warto!

rawka:) wiem gdzie to jest:)napewno tam skocze:)pare dni temu przechodzilam tamtedy i widzialam jak pieska szczygli:)w tym rzedzie sklepikow jest tez sklep z obowiem i jakis lumpeks chyba:) wiem wiem na bank gdzie to jest:) Dziekuje serdecznie:)🌼