Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna26

Akceptacja

Polecane posty

Jak to jest ze moi rodzice nie akceptuja mojego chlopaka.Spotykamy sie juz dosyc dlugo.Zawsze widza tylko te zle rzeczy a tych dobrych nie zauwazaja.Czy byliscie kiedys w takiej sytuacji?Napiszcie jak sie to wszystko ulozylo.

Gość wodna
to stare jak swiat! kazda to mialamoja kolezanka z akademika co chlopak to matce sie nie podobal:) olac to najlpeij, matka ma juz swego meza nie?:) zatem co jej do twegoP

Ja staram sie nie zwracac uwagi na to ze gadaja,ale czasem juz przechodza samych siebie.czepiaja sie doslownie wszystkiego.Za krotkie wlosy, za wysoki itp...

Gość scvgg
A co dopiero, jak twoja wlasna kobieta cie nie akceptuje... rodzicami sie nie martwcie...

Gość blebleblesruuu
tak jak ktoś powiedział, bo widzą ich wady wcześniej Moj kochany tata miał rację, nie ingerował, ale pokazywal jego czyny i kazał myśleć, ale cóż ja miałam myśleć, miłosć jak mówia jest ślepa. Teraz wiem jak bardzo tacie zależało na moim szczęsciu! Ppotem mógł powiedzieć, a nie mówiłem, nigdy nie usłyszałam tych slow, zawsze mnie wspierał, pomagał, teraz, gdy go już nie ma jeszcze bardziej doceniam jego dobre rady, potem wsparcie.Tak bardzo mi go brakuje, a moje małżeństwo, cóz pewnie niedługo go nie będzie!

pewnie sami byli tak traktowani... a ogolnie coz.. takiez ycie powinni zaakceptowac, no chyba ze ten twoj jakis dziwny, lub cos o nim wiedza. jesli jednak jest TObie dobrzem musza to akceptowac.....