Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deletka

blondynka czy brunetka

Polecane posty

Gość deletka

Jak jestem blondynką to chcem mieć ciemne włosy a jak zrobie na ciemno jakiś braz to znowu chcem mieć blond dwa razy do roku zmieniam sobie kolor włosów z ciemnych na jasne i na odwród...... może to jakaś choroba głosujcie jaki mam mieć kolor włosów

Gość chcĘ odwróT
ćwoku :P

Gość sinokoperkowy róż

Gość nie no co wy
teraz jest najmodniejszy sinopapuziaty!!! jak mozna takich rzeczy nei wierdziec :o

Gość ssdfssdgfsdgsadfg
to zobaczysz za pare lat jak ci wszystkie włosy powychodzą pd tego farbowania jak fajnie będziesz wyglądać już nie będziesz miała dylematu hehe Jezu ale niektóre dziewuchy są głupie :O

Gość deletka
jak fajnie nastawiać mnie pozytywnie tymi opinami nie będę farbować tak modny jest teraz koperkowy brąz ok

Gość Pani Preezes
Moje drogir ostatnio modne są wszystkie kolory, które nie wychodzą spod farby... Naturalne!

wiesz nie do konca sie zgodze, mi np. moj naturalny kolor w ogole nie pasowal- mam czarne brwi i rzesy a wlosy mialam ciemny blond i wygladam okropnie, odkad farbuje na ciemny braz wygladam naprawde o wiele lepiej, ten kolor bardzo mi pasuje i nikt nie chce mi wierzyc ze nie jest naturalny :) takze wszystko zalezy co komu pasuje, bo np osoba ktora ma jasne brwi i rzesy bedzie zle wygladac w ciemnym kolorze, mi np. fryzjerka polecila ten ktory mam i to juz od chyba 3 lat, i swietnie sie w nim czuje...chociaz wolalabym zeby byl to moj naturalny kolor...ale nie mozna miec wszystkiego! A moj naturalny naprawde byl nieciekwy i nie pasowal mi

Gość ja też tak
mój naturalny kolor to blond ale w nim mam taką {zimnistą } czy jak tam się to pisze ,,,cerę także przefarbowałam się na ciemy kolor