Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaajajajaaa

Kosmetyki oriflame

Polecane posty

Gość jaajajajaaa

Dziewczyny uzywacie? Jestescie z nich zadowolone? Jakos nie moge sie przekonac do nich choc nigdy nie uzywalam, moze dlatego ze zrazilam sie kiedys do avonu a te dwie firmy sa do siebie podobne. Ale ostatnio jak siedzialam u fryzjera wpadl mi w rece katalog i pomyslalam ze moze warto sprobowac.. Co o nich myslicie?

Gość g_b
avon i oriflame to jeden wielki shit!

Gość jaajajajaaa
tak tez mi sie wydawalo. ehh ale w katalogu czasem ladnie wygladaja...

Gość niektóre kosmetyki
z Oriflame są naprawde dobre,z Avonu zreszta też.Nie mozna generalizować i mówić,że wszystko z tych firm jest do bani:-oBo to nie prawda.Zarówno Avon jak i Oriflame ma swoeje buble i swoje "perełki"....jak każda firma zresztą!Nie ma takiej firmy,której absolutnie wszystkie kosmetyki sa dobre..osttanio nawet na Diorze się zawiodłam:-PA niby to dobra firma...Owszem jets dobra ale ŻADNA nie jest idealna...Wiem,ze nie ma co porównywać Avonu czy Oriflame do Diora ale podałam to jako przykład;)

Gość iwonka....
glupie gadanie, kazda firma kosmetyczna ma lepsze i gorsze kosmetyki to samo dotyczy oriflame, sa ludzie zadowolenia z icj produktow i niezadowolenia. Sama niedawno kupilam kilka rzeczy z oriflame i nie narzekam, mozna przeciez poczytac recenzje w torebce i samemu ocenic co kupic a czego unikac :)

Gość jaajajajaaa
Wiec ktore z kosmetykow oriflame sa godne polecenia?

Gość ja jestem zadowolona z serii
Giordani Gold z Oriflame,szczególnie z ich maskary.Świetna jest!Oriflame ma też bardzo ladne zapchy,szczególnie lubie Midsummer.

Gość ja jestem zadowolona z serii
Giordani Gold z Oriflame,szczególnie z ich maskary.Świetna jest!Oriflame ma też bardzo ladne zapchy,szczególnie lubie Midsummer.

Gość a ja lubie ...
Krem do miejsc intymnych (super konsystencja, wloski odrastaja bez problemow), lakiery do Frencha dwa w jednym opakowaniu, lakiery do paznokci long wear czy jakos tak - wyraziste, soczyste kolory. Cienie do oczu takie podwojne w okraglym opakowaniu - mam szaro-rózowy i zielono-zloty. Kredka do oczu czarna beznadziejna. A i zadowolona jestem z pomadek i blyszczykow :)))

Gość kaskaa5
Jestem konsultantka, zamawiam sobie sporo kosmetyków z Oriflame i jestem bardzo zadowolona.