Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 39 -latka

Ja mam 39 lat ON 29 czy to ma sens?

Polecane posty

Gość 39 -latka

Ja mam 39 lat ON 29 czy to ma sens? Jestesmy ze soba od dwóch lat On chce ślubu ja sie boje On chce dziecka ja nie .Mam juz swoje

Gość telimenka
Oj powiem Ci że trudno powiedziec.Ja byłam starsza od swojego 12 lat i po 3 latach zaczęły sie problemy.Ale każdy związek jest inny

Gość 39 -latka
Problemy jakiej natury?

Gość telimenka
Zrobił się zazdrosny,śledził mnie w ogóle mu coś odwaliło.Już byliśmy po zaręczynach i niestety zerwałam bo nie mogłam wytrzymać.Ale powiem Ci że nie jest łatwo wśód ludzi obracać się z młodszym gościem.Nie raz słyszałam epitety pod swoim adresem,takie gadane po kątach.Dodam że ja mam 37 lat a on 25.Jestem kobietą zadbaną ale niestety tą róznice wieku zawsze widać....

Gość Mimiczek
co ty piepszysz telimenka - u ciebie tę rożnicę widać, a u nas nie. rózni są ludzie i różnie wyglądają. ja mam 35 lat a moj facet 27 i różnicy wieku u nas nie widać. jak dotąd wszędzie razem chodzimy i nie słyszałam ani jednego złego słowa pod moim adresem. a jego znajomi wiedzą ile mam lat. tak więc, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. pozdrawiam.

Gość 39 -latka
Ja też dostałam pierscionek wygladam młodziej od rówiesniczek ,ale tak masz racje różnice jest widać . On tez jest sarsznie zazdrosny w dodaku bardzo mało zaradny. Ciezko mi sie z tego wszystkiego wyplatac poznałam cała rodzine i teraz tak jakos .

Gość 39 -latka
Mimiczek jezeli jego znajomi eda wiedziec ile masz beda celowo Cie obserwowac itd. Mnie to nie przeszkadza ja akceptuje siebie w pełni ,ale kobiety a zwłaszcza bardzo kobiety potrafia to zrobic oj potrafia .

Gość 39 -latka
A pozatym ja już przez to wszytko przechodziłam Maz ,dziecko ,dom Nie ma juz na to siły ponownie ,bo wiem co bedzie pozniej .

Gość Mimiczek
Masz złe doświadczenia. Moje koleżanki nie robią mi żadnych z tego powodu uwag, one są po prostu zajęte, mają co robić, poza tym oboje pochodzimy ze środowiska inteligenckiego, że tak to nazwę. Oboje skończyliśmy studia, mamy te same zainteresowania i to nas łączy. Jego rodzice nie są przeciwni naszemu małżeństwu, tym bardziej, że ja nigdy nie miałam mężą ani dzieci. Jak widzisz dla jednych to dobrze, dla drugich źle.

Gość telimenka
39-latka no sytuacja identyczna!!!Ze wszystkim!!Dosłownie jakbym czytała o sobie.Facet młodszy,zazdrosny,mało zaradny,znam całą jego rodzine również jestem po rozwodzie ale ja mam 2 dzieci.Nie wyglądam na swój wiek ale nikt mi nie wmówi że nie widać różnicy wiekowej jeżeli jest ona taka duża jak u nas.U Ciebie facet ma prawie 30 więc może nie widac tak jak u mnie.Ja odeszłam bo nie chciałam byc mamusią dla nastepnego dziecka.Zero inicjatywy żeby zarobić jakąś kase.Ech wole dojrzalszych.

Gość 39 -latka
Mimiczek ja nie mówie o Twoich koleżankach tylko o jego . Bylismy kilka razy w knajpie i widziałam wzrok tych dziewczyn jedna nawet za mna pobiegla do toalety chciała mnie zobaczyc z bliska :) On tez jest po studiach ja nie A moje kolezanki dziwia sie ,ze zainteresowałm sie kims takim jak on .

Gość Maryska...
To zalezy od ludzi, ale istnieje ryzyko, ze kiedy ty bedziesz po 40stce a on bedzie mial 35 lat to nagle zainteresuje sie 20sto prro latka. Nie do przewidzenia. Nawet on tego nie wie

Gość Mimiczek
Jego koleżanki nie interesują go. Jestem spokojna. :) Wszystkie tu macie bardzo przygnębiające doświadczenia. My jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami, a jesteśmy ze sobą cztery lata. Za rok ślub. Nie zamierzamy zmarnować tej naszej miłości.

Gość 39 -latka
Róznice też jest widac jak sie wie jeżeli ktos nie wie nie zwraca uwagi natomiast przygotowany przyglada sie uwaznie !!!!!! Ale ,to akurat nie jest dla mnie problemem akceptuje siebie w pełni ciezko na to pracowałam miedzy innymi (zawodowo fitness) Tylko włąsnie boje sie tego mamusiowania on tak naprawde nic nie wie o zyciu . Jest swietnie w pubie czy na spacerze w parku ,ale w życiu echhh Mam dorastajace dziecko chce je dobrze wykształcic poprowadzic przez życie On mi w tym nie pomoze.

Gość 39 -latka
Tak wiem facet po 40-stce to ryczace zwierze mój maz włąsnie wtedy wyszedł z niego taki ogier . 20 latki on nie potrafił oderwac oczu od mlodych cial . Mimo atrakcyjnej zony pieknej córki to bylo silniejsze od niego . A teraz biorac pod uwage to ,ze facet po 40 ma u swego boku hmmm jakby to powiedz STARSZA PANIA po piecdziesiatce moze byc żle .

Gość Mimiczek
Bójcie się same beze mnie. Dobranoc

Gość Mimiczek to nie wielka
Miłosc tylko sex a powiedz ona miał juz kobiete????