Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Jasia

jakie mleko???

Polecane posty

Gość mama Jasia

mam pytanko do doswiadczonych mam. Jakie mleko dla noworodka? a ktore odapda bo za ciezkie lub dziecko milo po nim kolke ,cenie sobie takie opinie bardziej od lekarskich.

Gość upupup

Gość szczęśliwa mama
ja podawałam nutramigen przez 3 tyg bo takie dali mi na dokarmianie w szpitalu później przeszłam na bebiko omneo( od koleżanki dowiedziałam, się, że jest bardzo dobre, że dziecko nie ma kolek) ale później musiałam przejść na bebilon pepti bo się okazało, że moja córcia jest alergiczką:(

nan 1 ha - moja mala pierwsza butle dostala juz w drugim tygodniu zycia i nic jej nie bylo. nadal jest na cycu ale w nocy dostaje 2 butelki i nie mamy problemow.

Gość mama jasia
dziekuje za odp

Gość mamusia24.00
moja pije BEBIKO OMNEO.jest super.Nie miala kolek,zadnych wzdęć ,zaparc.Bardzo polecam.

Ja daję synkowi Bebilon niskolaktozowy(jest bardzo delikatne).Małemu kolki przeszły jak ręką odjął.

Moje znajome polecały na kolke bebilon -ja jego nie maiłam.Mój synek miał Nan to się nie najadał więc zrezygnowałam z niego,bebiko też było do du***** bo za każdym razem jak zrobiłam jemu mleczko to wszytsko zwymiotował.Teraz mamy humanne i jestem z niej zadowolona

Gość Perełka35
http://www.karmieniedzieci.pl/karmienie_dziecka/enfamil_premium/ poczytaj o tym ja daje małej i jestem zadowolona, nie mam wiele pokarmu i tym dokarmiam , warto mimo dośc wysokiej ceny bo ok 25 zł za puszkę, ale jesli nie ma aż tyle mojego mleczka to niech ma cos bardzo zbliżonego :D natomiast jak na początku dałam jej bebiko to wymiotowała, źle tolerowała:(