Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_skakanka81

jedna kreseczka mimo ciazy?

Polecane posty

Gość anka_skakanka81

Dziewczyny! Zrobiłam test ciążowy po 13 dniach od ewentualnego zaplodnienia, ale jestem jeszcze przed @. Mam dostać za kilka dni. Wyszła jedna kreseczka. A mnie ciągną jajniki, boli brzuch, sikam co 15 minut, no i mam caly czas (kilka razy dziennie mierze) temperature okolo 37.2- 37.3 :( A nie jestem przeziebiona!!!! Mozna miec taka temperature przed okresem? czy test moze sie mylic po 13 dniach od zaplodnienia?? Prosze o odpowiedz. pozdrawiam!

mozna mieć taka temp ,dopiero spada przed samą @ lub w dniu @ mnie tez \"ciągnie jajnik\" wczoraj bylam na beta hcg - bad krwi i ciazy nie ma Poczekaj do @ ... jak nie dostaniesz to zrob kolejny test pozdrawiam:)

Gość anka_skakanka81
Enigmaa! Dzieki za odpowiedz! No nic, poczekam... Jeszcze cztery dni... Pozdrawiam!

Gość ALE MASAKRA
Tempertaurę mierzy sie tylko rano albo wieczorem po 20 minutach leżenia!!!!!!!!!!!! W dzień zawsze jest podwyższona temperatura, ZAWSZE!!!!! I NIE MA SENSU MIERZYĆ W DZIEŃ BO DAJE FAŁSZYWY OBRAZ!!!!!! I TERAZ SOBIE MYSLISZ, ŻE MASZ PODWYŻSZONĄ, A TAK NAPRAWDĘ MOŻE MIEĆ JUŻ 36,8. SPRAWDZIAŁM TO NA SOBIE, RANO NISKA, A W DZIEŃ DOCHODZI NAWET DO 37,2, PODCZAS OKRESU I POZA NIM. WYSTARCZY TROCHĘ POCZYTAĆ I ZASTOOSWAĆ SIĘ DO ZASAD. TO NIE JESTE TAKIE TRUDNE...

Gość ALE MASAKRA
AHA A Z TAKIMI OBJAWAMI TO NIE LICZ NA CIĄŻĘ, BO DOSTANIESZ NORMALNIE OKRES. JAK TAK CIĄGNIE MOCNO TO NIE NA CIĄŻĘ. A W PIERWSZYCH DNIACH ZAZWYCZAJ SIE NIE LATA SIKAĆ, DOPIERO JAK PĘCHERZ PŁODOWY ZACZNIE UCISKAĆ PĘCHERZ MOCZOWY. ALE TO DOPIERO ZA PARĘ TYGODNI. PRZSTAŃ SOBIE WKRĘCAĆ LASKA, BO ZEŚWIRUJESZ.

Ja tam test zrobilam i okresu dostalam mialam takie objawy jak ty i zignorowalam. Dwa tyg po okresie zaczely bolec mnie piersi i zrobilam znow test bylam w ciazy i to juz w 6tym tyg. wiec nie ma reguly jak myslisz ze mozesz byc w ciazy idz do Gina i niech on zrobi Ci test bedzie dokladny

Gość anka_skakanka81
Najbardziej rozwalają mnie laski "wszystko wiedzące", które bez żadnych skrupulow pozbawiaja dziewczyny marzace o dziecku zludzen... :-o Nie trafiłas... Do macierzynstwa jeszcze mi sie nie spieszy. Kati 75! A jednak testy mogą się mylić.. Poczekam jeszcze te cztery dni! Zobaczymy... Hmm. Buzka!

Gość justalala
powiem Ci tylko tyle-NIE NAKRECAJ SIE lepiej byc mile zaskoczonym niz sie rozczarowac! jezeli pragniesz dzidziusia zycze Ci tego z całegoserca-tylko spokojnie dziewczyno! pozdrawiam ,zycze wszystkiego dobrego i trzymaj sie cieplutko

Gość justalala
a -własnie doczytałm ze ci sie nie spieszy no to to co pisałam tylko odwrotnie w takim razie:D