Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borzyszkowska

udawane dziewictwo udawalyscie ze jestescie dziewicami

Polecane posty

Gość borzyszkowska

czy kobieta moze oklamac swojego faceta ze jest dziewica ?? czy sa jakies sztuczki na to ?? Mi sie raz udalo, po prostu zrobilismy to zaraz po okresie kiedy pochwa jest wyjatkowo sucha i ja ciagle marudzilam ze mnie boli i zaciskalam miesnie pochwy i on mysli ze to naprtawde byl moj 1 raz :-) aWy macie jakies sposoby?? udawalyscie dziewictwo ??

Gość no i mozesz mu
tak patrzeć w oczy po tym kłamstwie?Wiesz małe kłamstwa i żadkie da sie jakoś przeboleć ,ale to do małych nie należy.

Gość alwrjwoetjro
kiedys slyszalam o wkladaniu sobie tam woreczka z krwia jakiegos kurczaka czy czegos takiego, chociaz to chyba w jakiejs ksiazce przeczytalam. No w kazdym razie cie nie potepiam pozdr

...tia, wiem co to znaczy, sam przeżyłem to kilka lat temu, facetów możesz okłamywać jak małe dzieci... , powiesz: < jestem dziewicą > i facet głupieje, bo jest wystraszony... , możesz to za każdym razem mówić, a faceci i tak w to uwierzą, udawj tylko , że boli... , wystarczy.... :):):):)

Gość Aarek23
To już nie te czasy. Że dało się faceta oszukać

...traf na dziewicę... he, he... ...możliwości zero, jak biedny facet ma obiektywnie na to spojrzeć... :):):) ...faceci są ufni, duże dzieciaki... :):):)

Gość Aarek23
Wszystkie szmaty uparcie twierdzą że dziewic już nie ma. A JEST MNÓSTWO

Tak samo facet moze mowic kazdej nowej ze jest jego pierwsza ;)

Gość Aarek23
Tyle że po facecie nie poznasz

Gość gggg
aarek, po facecie tez sie pozna czy to jest jego pierwszy raz. przestan gadac glupoty.

Tylko po co okłamywać \"swojego faceta\" [rozumiem, że nie chodzi o jeden przygodny raz-zresztą, wówczas facet raczej by \"uciekł od dziewicy\"]. Zatem jesli chodzi o związek, o coś trwałego-czy kłamstwo jest jakimkolwiek fundamentem? A jeśli jesteś na tyle zimna i wyrachowana, prędzej czy później się na tobie pozna:) Ja jako 22letnia dziewica, chętnie bym powiedziała, że nią nie jestem-jednak później \"bałabym się\", że on się za bardzo zapomni, albo za bardzo da upust swym [później może naszym] upodobaniom erotycznym. a odwracając sytuację-po co ty odbierasz sobie przyjemność z seksu, marudzą, udając, że coś tam cię boli i nie pozwalając sobie się wykazać.

Gość bo ona czyli autorka topicu
jest zepsutą zimną szma**, a Ty nie:) już tu byłam Ona

Gość Aarek23
Kolejna idiotka która nie będzie mówić że jest dziewica. A kto Ci wmówił że faceci nie chcą dziewic, albo się z nich śmieją

Aarek23--->napisałam, że \"powiedziałabym\"; a wiesz czym jest tryb przypuszczający, hipotetyczny, arealny?? ale ...CZYTAJ DALEJ-->, tak NIE powiem, bo bym się bała...że nie potraktuje mnie jak dziewice, tylko jak już doświadczoną, i za bardzo się da ponieść... a ponadto, jak coś budować na kłamstwie? mnie nie obchodzi to, czy facet \"chce dziewice czy nie\", on powinien we mnie widzieć przede wszystkim PARTNERKĘ. ...ty nasz mentorze, ty.

Iloraz inteligencji to liczba, która mówi o człowiku na jakim poziomie ma umysł we wnetrzu swojego ciała. Te, które udają dziewictwo są na poziomie odbytu.

Gość ja kiedyś udałam
że był moim pierwszym, później męczyło mnie to przez 1,5 roku. w końcu wyznałam, ale po 1,5 roku. Wybaczył mi, choć nawet nie byłby zły, że nie byłam dziewicą, ale kłamstwa 1,5 roku ciągniętego już mi nie wybaczył. Ale to wszystko to własne morały. Ja tylko na tym straciłam:O już tu byłam--->masz racje, na kłamstwie nic trwałego nie da się wznieść:O

Gość bzdura i tyle wam powiem
a ja nie wiem o co wam chodzi, dziewczyna poznala mezczyzne swojego zycia, wczesniej miala glupia przygode, przynajmniej jej facet moze byc z niej dumny

Gość fizelinka
ja zrobiłam sobie plastykę pochwy i rekonstrukcję błony dziewiczej i nie muszę już udawać :classic_cool:

Gość nigdy nie miałam orgazmu
jak można tak okłamac faceta i poxniej byc z nim???przeciez to zwyczajnie chamstwo...nawet nie wiesz ile to znaczy dla chłopaka że miał dziewicę....a tu się okazuje że nie dosyc że jej nie miał to jeszcze złapał kłamliwą wariatk która jeszcze jest dumna z tego co zrobiła:o a fuuuuujjjjjjjjj....naparwde jestem w szoku. chybażadna inna normalna kobieta nie postaąpiła by w ten sposób

Gość borzyszkowska
kurcze , ale ja nie rozumiem, dlaczego nazywasz mnie szmata? to ze spalam z jakims facetem nie znaczy ze od razu sie puszczam, zalowalam tego pierwszego razu strasznie, dlatego kiedy poznalam chlopaka z ktorym spedze reszte zycia wolalam zaczac zycie seksualne od nowa a czy wy co tak po mnie jedziecie jestescie bez grzechu ? ...nie sadze

Gość Ale to nie zmienia faktu
że jesteś szmatą

Gość dumny że ma zakłamaną szmatę
zacząć życie seksulane od nowa? buheeeeeeeeeeeeehehhe, mogłaś była też zacząć, mówić, że nie jesteś już dziewicą, no i zaczynać, o tak zaczęłaś zwizek od kłamstwa, i oby się gość zorientował, i cię kopnął. Niedziewice jeszcze zniosę, ale niedziewicę i zakłamaną, to juz za duzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nigdy nie miałam orgazmu
no chyba ze tak.......

Gość tak se pisze
"możliwości zero" - ktoś tam wyżej palnął - niby na natrafienie na dziewicę... tak jakby kobiety przestały się rodzić z dziewictwem każda kiedyś była dziewicą i z kimś te dziewictwo straciła co do nazywania szmatą, z tego co rozumiem autorka nie jest nazywana szmatą dlatego że już nie jest dziewicą ale dlatego że chce być tak zakłamana i fałszywa i kogoś okłamać ja bym tak nie mogła bo jak potem żyć z kłamstwem...

Gość borzyszkowska
no sorry ale sami sobie zaprzeczacie "niedziewice jakos bym zniosl" i jak czytam te inne topiki to wszedzie tylko piszecie jakie to dziewice sa wspaniale och i ach wiec co potem macie pretensje ze musimy klamac. jakbyscie nie mieli obsesji na punkcie dziewictwa to nie byloby sprawy,

Gość dumny że ma zakłamaną szmatę
dobra dobra, ja jestes taka zaklamana szmata, wyrachowana i dobrze sie z tym czujesz, ze oklamujesz goscia, to idzcie z bogiem. od jednego klamsta sie zaczyna, nie. poza tym, nie trzabylo sie puszczac wczesniej ,i bylabys teraz dziewica. nara, bo mi sie niedobrze robi .

Gość kurcze ja tez udawalam
zrobilismy to ostatniego dnia okresu i myslal ze to blona :-))))))))

Gość kurcze ja tez udawalam
I tak co miesiac mnie rozdziewicza od dwoch lat :D

Gość nie do oszukania
facet byl frajer- Jak chlopaki nie chcecie sie dac wydymac to: 1zacznijcie paluszkiem, wtedy zobaczycie czy nie ma okresu 2potem jezykiem- zobaczycie czy ma blone a pozatym to co to ma do rzeczy czy dziewica czy nie. za pierwszym razem moze i jest fajnie, ale potem tylko sie uczy , i uczy. . .

Gość OSZUKAŃCZĄ SZMATĄ AUTORKA
DZIEWICE RULEZZZZZZZZZZZZ :classic_cool: naj naj naj naj i naj