Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *** NIEZAPOMINAJKA ***

...to jednak wróciło, nie umiem o Nim zapomniec

Polecane posty

... a powinnam, bo nie można się wiecznie ukrywać. Zbyt wiele osób by ucierpiało. Tylko najgorsze jest to, że WIEM, ŻE NIE POWINNAM O NIM MYŚLEC , ale jednoczesnie NIE POTRAFIĘ O NIM ZAPOMNIEC! ! ! JA KIEDYŚ OSZALEJĘ ! ! !

Gość TEZ TAK MAM
TEZ TAK MAM

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja tez tak mam

Gość i ja takze

Jakkolwiek to brzmi to cieszę się, że nie jestem sama!!!

Gość bvcer
zerwaliscie ze sobą?

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie jestes:( pewnie duzo nas jest:(

Nie... ...to jest trochę inaczej... My oboje mamy rodziny. Nie potępiajcie, bo my wiemy, że nie może byc nic więcej, zbyt wiele osób, które kochamy i na których też nam zależy, byśmy skrzywdzili. ...zostały już tylko myśli. My już nie wracamy do przeszłości, choc ona w nas siedzi... To jest naprawdę trudne.

Gość bvcer
mam 22 lata 8 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Tylko nie myślcie, że mam piędziesiąt lat, jestem sfrustrowana i chcę urozmaici swoje życie. Nie! Jestem przed 30 i naprawdę JEST MI CIĘŻKO, BO NIE UMIEM POSKŁĄDA MYŚLI. Choc myślałam, że mam to już za sobą to po kilku tygodniach to znów wróciło. I właściwie co to kogo obchodzi? Każdy ma jakieś problemy. Może poprostu chciałam to z siebie gdzieś jeszcze wyrzucic !!!

Gość nie zapominamy...
..bo to jest dla nas niczym flaszka perfum ktora rozbija sie kiedy cos sie konczy ale zapach w sercu i pamieci pozostaje dlugo...

...dobrze i pięknie powiedziane

dzisiaj znowu Go widziałam, chwilę rozmawialiśmy, widac, ze sie lubimy, nawet bez słów się rozumiemy, ale....

i jeszcze chciałam powiedziec, sądząc po braku Waszych komentarzy, że cieszcie się, że tak nie macie... to za bardzo boli...

Gość nie rujnuj nikomu życia
masz swoją rodzinę, a to potraktuj jako doświadczenie. zraniłaś wiele osób, chyba wystarczy. myśl raczej co możesz zrobić dla własnej rodziny żeby uratować to co jeszcze zostało. mąż zapewne cię kocha, naiwniak :O

Gość kipila
dziewczyny jak myslicie wystarczy, ze zyczylam mu powodzenia na egzaminach( w domysle na kazdym )tylko raz i na samym poczatku czyli przed pierwszym egzaminem pisemnym czy powinnam np dzisiaj tez sie odezwac i zyczyc mu powodzenia na jutrzejszym

Gość kipila
dziewczyny jak myslicie wystarczy, ze zyczylam mu powodzenia na egzaminach( w domysle na kazdym )tylko raz i na samym poczatku czyli przed pierwszym egzaminem pisemnym czy powinnam np dzisiaj tez sie odezwac i zyczyc mu powodzenia na jutrzejszym

Gość myslimy ze wystarczy
:classic_cool:

Gość kipila
ups to mialo byc na innym topiku ale poszlo niechcacy tutaj no nic :]

Gość ja zgnębiona
mozesz sie odezwac i zapytac jak mu poszlo:)

Gość evej
nie będę mówić, że też tak mam bo bym skłamała, ale pomimo wszystko bardzo dobrze Cię rozumiem i szczerze współczuję, ale wiesz co Ci powiem idź za głosem serca i pamiętaj, że masz tylko jedno życie i że czasami trzeba pomyśleć o sobie, niestety czasami trzeba być egoistą nie można całe życie cierpieć dlatego zeby ktoś inny mógł się cieszyc. Tak naprawdę kazda decyzja będzie zła, tylko od Ciebie zalezy dla kogo. Przemyśl to i zastanów się na kim zalezy Ci bardziej, z kim chcesz być....i podejmij decyzję. Życzę Ci szczęścia i duuzo siły i odwagi. pozdrawiam