Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel of Harlem

co zrobiliście z rzeczami swoich byłych?

Polecane posty

Gość Angel of Harlem

wyrzuciliście? odesłaliście pocztą? wynieśliście w niewidoczne miejsce (strych, szuflada, piwnica)?

Gość aaaa_aaa
jesli nie jest ich duzo to odeslij poczta

Gość mammaluca
Zostawilam mu je jak sie wyprowadzalam. A on zachowal prezenty ode mnie. Kij mu w oko, i tak nie chcialabym ich ogladac.

Gość klolik
to zależy, jak mnie wkurwił to je spaliłam było mi lepiej a jak był mi obojętny to oddałam (jak mieliśmy kobntakt) a jak nie to odeslałałm pocztą

Gość minkayue
puszczam z dymem! :classic_cool:

Gość ILE MOżNA
mój się wyprowadził, a ja jeszcze przez długi czas znajdowałam jego rzeczy. jak kretynka zbierałam je, żeby mu oddac, bo \"przecież mogą mu się przydać\". było mi go szkoda, bo tak przeżywał nasze rozstanie!! a ten dupek najpierw prosił mnie prawie płacząc, żebym tego nie wyrzucała, a potem zaczął się umawiać z dziewczynami i zapomniał o tych swoich waznych drobiazgach!! zadzwoniłam do niego i sie go zapytała, czy sie w końcu po to pofatyguje, czy mam odesłac pocztą (rozstanie nie było miłe, bo mnie zdradził po dwóch latach wspólnego mieszkania), byłam zla, a on mi na to,że mu przykro z mojego powodu, ale że rozumie, że nie mogę jeszcze przeżyć tego naszwego rozstania.. wywaliłam wszystko do kosza, to, co było jego w kompie, prace itd. skasowałam. i ma spokój, ile można robić z siebie debilkę.

Gość nudzą mnie twoje problemy
:O 💤

Gość urzekkla mnie twoja historia

Gość 100000
Chcialam odeslac, ale nawet adresu dokladnego mi nie raczyl mailem odeslac, wiec darowalam sobie i z tego co sie da sama korzystam. Pla go szesc

Gość i w góreeeeeeeeeeeeeeee
yyy i tyle mózg siada jak się czyta posty ,a lbo i kuca (jak sie kuźwa kuca pisze) PA

Gość wredna małpa22
polałam kwasem solnym ubrania a laptopa rozbiłam młotkiem , wszystie plyty połamałam i spakowałam to wszystko w jedno wielkie pudło po telewizorze i zaniosłam na próg domu jego poajebanej matki . Zadzwoniłam , a kiedy otworzyła drzwi powiedziałam ze On mnie prosil o podrzucenie czegos i czy moge zostawic Zgodziła się Z tego co wiem , bardzo go bolalo serduszko jak otworzył pudło

Gość z doskoku
umowilam sie na wymiane, ale sie nie udalo; leza na strychu...kilka drobiazgow, ktore mi sie z nim nie kojarza trzymam w domku, moj przyszly mezus nie jest zachwycony