Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klolik

co mamz robić

Polecane posty

Gość klolik

od pewngo czasu jestem z facetem, ale tak jak się dzisiaj zachował.... załamało mnie. Mieliśmy zrobić sobie romancztyczną kolację we dwoje spaghettiiii romanttttyczna muuzyka i takie tam, wiecie o co chodzi. Poczym zadzownił jego kolega i powiedział że wkręcił mojego chłpaka na jakąś imprezę do akademika....... i co on zrobił, najpierw się nakurwił że takie takie rzeczy trzeba ustalać ale i tak pojechał. Wiecie jak ja się poczułam???? chujowo aż walczyłam żeby się przy nim nie popłakać ale uważam że zachował się nie fair. Szczególnieże przed tym jak pojechał na impreze strasznie wokół mnie skaał tak jakby chciał aby jego zachowanie spowodował że zapomnę o calym zdarzeniu... nie wiem co z tym zrobić....

Gość Nie zachowal się
w porządku do Ciebie:(musi Ci być bardzo przykro.A dlaczego Ty nie pojechalaś na impreze z Nim?A długo jesteście razem?Czy to krótka znajomość?bo mam wrażenie że jest niedojrzały

Gość oboje sa niedojzali
a ta akcja pomalu pokazuje ile jestes dla niego warta. choc napewno jutro przyjdzie i napewno dasz sie przeprosic. az do nastepnego razu

Gość Widaćże nie
zależy mu tak bardzo na Tobie?bo woli pojechać z kolegą się bawić, a Ciebie samą zostawia:(