Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...pytanie...

Kolejny taki topik, ale..

Polecane posty

Gość ...pytanie...

poznalismy sie kilka tygodni temu.Był wygadany. wesoły, przystojny.Emanował męskością.Nasze wygłupy najpierw mnie bawiły, ale potem zaczełam patrzec na niego inaczej. Opowiadał o swoich licznych kolezankach.Miał w sobie to cos co sprawiło, że zapragnełam mieć go przy sobie. Najpierw był spacerek. Długie rozmowy na necie. Złapałam sie na tym ze jestem o niego zazdrosna. Bolało gdy opowiadał o kobietach.W zasadzie go nie znałam. Mało o nim wiedziałam. Zaproponował zebym przyjechała do niego wieczorem. SPalismy wtuleni w siebie- tak bardzo tego pragnełam . Rano...kochaliśmy się. Chyba było za pięknie, aby było prawdziwie. Powiedział mi ze nie chce stałego związku bo wyjeżdża za kilka miesięcy i nie chce kogoś zranic. Ale chce sie ze mną spotykać. A ja? Czuje ze jestem jedną z wielu jego "kolezanek". choc on sie stara- spotykamy sie choćby na 15 minut- bo on chce mnie zobaczyc.nie chce takiego związku, nie chce niedomówień, nie chce sie łudzić. Bede przez niego cierpieć? ...

Gość raczej przez siebie
facet stawia sprawe jasno i uczciwie , moim zdaniem. Sama sie wkrecasz

Nie jestem zabawkę, szanuję siebie i nie chce byc kolejną kobietą w danym tygodniu. Lepij zrezygnowac niz potem miec pretensje. Która kobieta chciałąby być jedynie przygoda?

Gość wole bez nicka
no i sama odpowiedziałas sobie na to pytanie.

Gość odpowiedz.......
A moze facet włąsnie zaczał tez sie wkrecac? To ze miał duzo kobiet wcale nie oznacza ze nie związe sie z tobą. MOj mąż tez miał opinie Playboya- a gdy poznalismy sie całkowicie sie pod tym wzgledem zmienił.

Wiem ze kobiety są naiwne- wierzą czasem w coś czego nie ma i moze nie byc. nie mam w zwyczaju chodzic do łózka z zupełnie obcym facetem a w tym przypadku z wasadzie tak było. Tak mnie zakręcił, ze mam klapki na oczach. Gdy jestesmy razem czyje sie jak księzniczka. Jakbym była kimś wyjątkowym. Traktuje mnie jak swoją kobietę. a gdy go nie ma- wkręcam sobie dziwne rzeczy i nie moge spać, jeść. Wyobrazam sobie ze w jego łózku jest inna kobieta- którą traktuje tak samo jak mnie, mowi te same słowa.

Gość a moze powinnas
pogadac z nim o tym. co was łączy. czy cos z tego bedzie.po co siedziec w niepewnosci skoro mozna wyjasnic sytuacje. zycze powodzenia

Gość poczekaj
zobacysz cos bedxie- nie rezygnuj z czegos skoro to przynosi ci szczesxcie.

Gość baby jednak są naiwne

Gość tylko i wylacznie
misisz zakonczyc ta znajomosc. prostak i ignorant.

On przynajmniej dal Ci jakas odpowiedz.Cokolwiek Ci powiedzial.Ja tez mialam taka sytuacje.Poznalam go na necie.Spotkalismy sie.Spodobalismy sie sobie.On dzwonil kilka razy dziennie.Spotkalismy sie 4 razy a teraz milczy.Nie dzwoni nie pisze smsow.Nie spalam z nim.Moze to dlatego? Ale nic nie wskazywalo na to,ze cos jest nie tak.Ciagle mowil jak mu na mnie zalezy itd.Od dwuch dni sie nie odzywa i nie wiem czy do niego zadzwonic czy nie?Moze poczekam az sam sie odezwie.

Gość powiedzial Ci że nie chce
stalego związku bo wyjeżdża- więc co do tego masz jasność skoro potrafi być szczery, skoro mówil Ci o jakiś innych babkach nie widzę problemu żebyś po prostu spytala go czy spotyka się z kimś jeszcze Myślę, że są szanse że udzieli Ci prawdziwej odpowiedzi Jeśli powie "tak"- to już musisz sama rozważyc czy odpowiada Ci to czy nie Tak czy siak są duze szanse, że będzie przez niego cierpieć- bo widać że się wkręcilaś, a on zaraz wyjedzie

zaczynam watpic ze istnieją jeszcze jacyś normalni faceci- a nie buble- które chcą tylko jednego... Omotał mnie. Dzis poburkał coś 15 minut na necie. I poleciał Wiem, że wczoraj spotkał sie ze swoimi starymi znajomymi- ze swoją Bylą. Moze wtedy coś się stało... Umówilismy się jeszcze wczoraj ze spotkamy sie w tygodniu. A dzis cisza. Ani słowa o spotkani, ani \"buziak\". Nic..