Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokrnka

pomóżcie dziewczyny bo powoli zaczynam sie martwić...

Polecane posty

Gość kokrnka

a wiec biore tabletki yasmin pierwsze opakowanie. jestem mniej wieęcej w połowie, okres powinien normalnie skonczyc mi sie ze 3 dni temu, ale do wczoraj mimo to cały cza pojawialy sie plamki, wiec pomyslałam ze to pewnie te slynne plamienia w zwiazku z braniem yasminu. a wczoraj pierwszy raz biorąc je, kochałam sie bez dodatkowego zabezpieczenia ,,do końca" i po wszytskicm krew leciała mi jak w pierwszym dniu okresu!!! po skończonym okresie ja mialam od nowa!!!!! dziś też troszke ale mniej... nie wiem czy sex ma z tym cos wspólnego ale normalnie się przestraszylam...mila ktoraś z Was tak kiedyś? moze powinnam sie do lekarza zgłosic?

Gość kokrnka
NO PROSZę!!! NAPISZCIE COS...SZCZEGOLNIE PROSZE DZIEWCZYNY BIORACE JUż JAKIS CZAS TABLETKI, MOZE PRZYDAżYłO SIE KTOREJś Z WAS TAKI COS....PLIZZZZ.....

Gość jesli amsz delikatne
narzady:) badz seks byl ostry, to zdarza sie krew po stosunku:) ja czasem nawet po mizianiu mam:)

Gość kokrnka
dzieki już sie przestraszyłam///ale i tak wcale mi sie nie usmiecha latać z podpaską cały miesiac:/

Gość agniesiaXX
ja dopiero 3 tabletki wzieąłm a bolą mnie jajniki i wszystko tam na dole jak nie wiem.... ledwo wytrzymuje nigdy wczesniej nie maiałam zadnych bólów czy to wina tabletek czy zawsze juz tak będzie?