Gość Justina_ Napisano Maj 7, 2006 Ja bardzo proszę o pomoc!Z programu Dr Dietman wyszło mi,że bardzo źle się odżywiam :(.Przeraziło mnie to :(. Nie wiem o jakich porach jeść określone posiłki i co ile godzin. Proszę poradźcie mi o której godzinie najlepiej jeść śniadanie,II śniadanie,obiad,podwieczorek i kolację i co jeść na poszczególne posiłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tukan Napisano Maj 7, 2006 Zerknij na forum "zdrowie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleks222 0 Napisano Maj 11, 2006 To już sukce wiesz co jest zle !!!! powiedz jakiej wersji programu uzyłaś ? Wersja Dr.Dietmanna funkcje podpowiadania co jeść !!! Ja proponuje abyś jadła wtedy gdy odczuwasz głód a snaidanie powinnas spozyc nie pózniej jak godzine przebudzeniu ito takie solidne conajmniej 450 kcal. Sniadanie to przecież najwazniejszy posiłek w ciągu dnia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleks222 0 Napisano Maj 11, 2006 To już sukce wiesz co jest zle !!!! powiedz jakiej wersji programu uzyłaś ? Wersja Dr.Dietmanna funkcje podpowiadania co jeść !!! Ja proponuje abyś jadła wtedy gdy odczuwasz głód a snaidanie powinnas spozyc nie pózniej jak godzine przebudzeniu ito takie solidne conajmniej 450 kcal. Sniadanie to przecież najwazniejszy posiłek w ciągu dnia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1eliza1 Napisano Czerwiec 6, 2006 A jako pownien byc podział energetyczności na posiłki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleks222 0 Napisano Czerwiec 16, 2006 Moim zdaniem enegja dostarczana do organizmu w ciagu dnia powinna być rozłożona równomiernie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankam9898 Napisano Grudzień 14, 2006 dosteniesz program bezpłatnie jak się zapiszesz na odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie dostane Napisano Grudzień 16, 2006 A gdzie dostane program bezpłatnie i za co bede musiała zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm..hmmm Napisano Styczeń 11, 2007 przekonaj sie sama ja za nic nie płaciłam www.jedzdobrze.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna .... Napisano Styczeń 16, 2007 ja tez nic nie zapłaciłem i pobrałam program dr.Dietman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierze Napisano Styczeń 17, 2007 sciągnełam sobie program , ale jakoś nie chce mi sie wierzyc ze mi pomoze .. musze w 2 miesiące stracic conajmniej 10 kg wkoncu musze wyglądac jakoś ,jako swiadkowa.. myslicie ze mi sie uda??? powiedzcie czy wam sie udało...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach