Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lurcia

byly chlopak

Polecane posty

Gość lurcia

jestem nadal zakochana w swoim bylym chlopaku ze soba juz nie jestesmy rok.nie wiem co ma o tym wszystkim myslec poniewz nadal sie spotykamy piszemy do siebie sms codziennie wiem ze on teraz nie ma nikogo.kiedys odwazylam sie go zapytac czy jest szansa ze ze soba bedziemy nic mi nie odpowiedzial?twierdzi ze chce byc moim najlepszym przyjacielem ale czy istnieje przyazn miedzy kobieta a mrzczyzna ? mi sie wydaje ze nie zawsze ktoraz ze stron kocha ta druga.nie wiem co mam robic co mam o tym myslec nie moge wcale o nim zapomnieci bardzo mi go brakuj:(((

Gość Nobel
Istnieje przyjaźń między kobietą i mężczyzną -sam takiej doświadczam.Dziewczyna z którą się przyjaźnie była moją partnerką przez 3 lata.Przez ten czas bardzo się zżyliśmy i zaprzyjaźniliśmy.Niestety ogień pożądania wygasł i traktujemy się teraz jak kumple-oboje mamy innych partnerów.Myśle że tak może czuć ten chłopak-lubi Ciebie i Twoje towarzystwo ale nie już tej ISKRY do Ciebie i woli żebyście byli kumplami.

Gość naaaavoie
może być tak jak pisze Nobel. Ale możliwe jest również to, że dla twojego byłego to po prostu bardzo wygodna sytuacja. Z jednej strony nie ma zobowiązań ale jednocześnie jest ktoś do wygadania i przytulenia; ktoś komu na nim zależy. Od ciebie zależy czy zgadzasz się na taki układ.

Gość lurcia
i własnie tego najbardziej się boję że on nic wiecej do mnie czuję tylko mnie lubi kiedyś mi powiedział ze zawsze będę kimś dla niego.wydaje mi się ze to co napisaliscie to jest prawda nie czuję się do niczego zobowiązany. zastanawiam sić czy by nie bylolepiej zeby sie z nim nie spotykala i tak jest źle jak go nie widze i źle jak go zobaczę nie wiem co by było najlepsze?