Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co pisaccccccccc

DZIEWCZYNY POMóżCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam problem. Otóż. Jetem chora. wczoraj mialam 39 stopni gorączki. ale nie mam ani kataru, ani nie boli mnie gardło. tylko brzuch. i jest mi niedobrze. wczoraj wydawalo mi sie ze boli mnie zołądek, ale teraz to juz sama nie wiem..bo tak jak by nizej.. nie na samym dole, ale to chyba nie zołądek. wszystko zaczelo sie wczoraj kolo poludnia gdy nieoczekiwanie zrobilo mi sie niedobrze. Do konca dnia przelezalam, mama dala mi leki itd. Do tego wszystkiego dochodzi to ze .. spóźnia mi sie okres. zawsze mialam tak 26,27,28 dni przerwy dzis jest 31 dnień. powiedzialam o tym mamie, no bo dlaczego niby tak mi sie spóxnia?? a mama na to ze chyba z innych powodów to nie..?? (wicie co miala na mysli). Niewiem co mi jest. Nawet boje sie to napisac ale ja nie moge byc w ciąży!! chyba ze mozna zajsc w nią bez pomocy chłopaka!! (moze prze mastrubacje? ) :(:(:(:(:(:( blagam pomozcie mi. czy to narmalne?? co chwile chodze do lazienki, ale nic:( wkladka czysciutka (nawet nie ma zadnego sluzu). Boje sie, bo ledwo calowalam sie z chlopakiem, ale.. no zrozumcie mnie!! pomóżcie!!! i prosze, jesli ktos ma juz zamiar to nie piszcie jakis zlosliwych komentarzy. aha mam 15 lat. czekam na odp,

Gość heeeeeeeeeeeh
objawem ciazy nie jest goraczka :D moze masz jakas jelitowke, wirusisko jakies, nie panikuj :P

Gość uiuiui
Spoko, na 100% nie jestes w ciazy. Ps: mialas biologie w szkole?

Gość heeeeeeeeeeeh
kurde, nie doczytalam do konca, toz to jakas prowokacja :P

Jak nie przejdzie idz do gina..pewnie jakiś stan zapalny,

ja nie zmyslam!!!!!!!!!!!!!!!!! mialam biologię, ale zrozumcie mnie, dlaczego nie mam okresu , jest , mi nie dobrze i boli mnie brzuch?? wiem jak zachodzi sie w ciąże, ale.. no rozne rezcy przychodzą czlowiekowi do glowy. Dzieki za odpowiedzi. :(

Gość Dziewczyno
masz zapewne jakąś infekcję, może grypę jelitówkę i z tego powodu opóźnia Ci się okres. Przy zaziębieniach to normalne. Może masz jakiś stan zapalny przydatków, lub coś w tym stylu. Nie martw się napewno nie jesteś w ciąży, od całowania jeszcze nikomu się to nieudało.

Gość Dziewczyno
Jeszcze jedno, podobne objawy - najpierw mdłości, później ból brzucha ma wyrostek. Ale oczywiście tylko lekarz Ci pomoże, co by to nie było.

Gość dddddddddjjjjjjjjjjjjjj
co z tego ze masz mdlosci. Kurwa jakie te dzieci sa teraz glupie!!!

Gość no nie wytrzymamm
HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAA W CIAZY TO TY NAPEWNO NIE JESTES ALE GLUPIUTKA JAK NAJBARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyno masz gorączkę
i bredzisz! :o poczytaj najpierw skąd się biorą dzieci a potem dopiero się martw :p Pszcółka Cię zapyliła czy co? :D

dzięki za odp, ale tylko te na powaznie. pisalam zebyscie odpuscili sobie nieprzyjemne wypowiedzi. a wyrostek mam juz wycięty.