Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek99

wpadka podczas karmienia piersią

Polecane posty

Mam pytanko do tych dziewczyn, które zaszły podczas karmienia piersią. Po jakim czasie zaszłyście od porodu? Czy karmiłyście na żadanie (w nocy też)? Czy wracał Wam okres? No i jak wogóle było z ciążą (objawy) i zajmowaniem się tą pierwszą dzidzią.

nie wiedzialam ze od karmienia piersia zachodzi sie w ciaze??:o albo pisz jasniej.....

Gość czytaj miedzy wierszami
:P ja sie domyslilam o co chodzi :P

Gość to tu to tam
moja kuzynka zaszla. ale co i jak - nie wiem

Gość czytaj miedzy wierszami
a poza tym okres laktacji nie jest antykoncepcja :D

nasze drugie dziecko powstało w czasie, gdy byłam karmicielką pierwszego :) ale to nie była wpadka... chcieliśmy jak najszybciej! nie miałam w międzyczasie @ tzn. było jakieś krwawienie, ale ni jak jego termin nie pasował do wieku ciąży nie mogłam się doczekać, więć często marnowałam testy, bo wydawało mi się ża już... aż w końcu były dwie kreski!!! różnica wieku między córkami to mniej niż półtora roku :) są bardzo zaprzyjaźnione początki były trudne... teraz karmię synka, od pierwszego razu po porodzie używaliśmy prezerwatyw... przestaliśmy ;) jesteśmy gotowi na następnego człowieka w rodzinie nie ma @, mam nadzieję, że znów ciąża pojawi się szybciej niż ponownie @...

jakieś literówki się wkradły... myśle, że całość, mimo błędów interpunkcyjnych jest zrozumiała... :)

Gość kasiaka
W 8 miesiącu od urodzenia małego pomimo ciągłego karmienia piersią- od rana do wieczora i nocą stale, pojawił się@ regularny, karmiłam do 19 miesiąca, do czasu, kiedy sią okazało, że tak jak zaplanowaliśmy, jestem w ciąży po raz drugi

slyszalam ze jak karmi sie piersia to moga byc problemy z zajsciem w ciaze poniewaz wtedy sa cykle bezowulacyjne. ja juz 14 miesiecy karmie piersia, teraz staramy sie z mezem o druga dzidzie i jakos narazie nic