Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica

zazdrościcie komuś miłości???

Polecane posty

Gość zazdrośnica

tak z przymrużenie oka, zazdrościcie komuś związku, partnerki/a? ja się czuję podle, bo zazdroszczę przyjaciółcę świetnego faceta, buuuuuuuu a ja z doskoku kogoś czasem mam:(. czy jestem straszna? powinnam jej powiedzieć, bo czuję sie nie fair wobec niej.

ja nigdy nikomu niczego nie zazdroscilam ... ja moge byc zazdrosna jedynie o mojego chłopaka.... mam swoje zycie i nie mam zamaru nikomu zazdroscic czegos.. Nie jestes straszna, duzo osób tak ma .... moim zdaniem Ci czegos brakuje... to znaczy nie jestes zadowolona z zycia i dlatego zazdroscisz...

Oczywiście.Zazdroszczę każdemu kto jest z kimś w szczęśliwym związku , kto wraca po pracy w kochające go ramiona , kto ma z kim lub dla kogos zrobic jakieś fajne jedzenie , poprzekomarzać się ,fajnie sie pokłocić czy po prostu poleżeć na kanapie i obejrzec jakis fajny film w TV . kurwa, czasem zycie jest tak niesprawiedliwe ...

Ja mam dokładnie takie same odczucia jak Konar. A dziś to jeszcze samotność wprowadziła mnie w stan wyjątkowo depresyjny i nie chce mi się żyć.

Tak zazdroszczę tym , którzy są szczęliwie z wzajemnością zakochani. Nie tak jak ja:( Którzy maja do kogo zadzownić i nie wracają do pustego łóżka. Mają osobę z którą mogą się kochać i przytlić się każdego ranka. Ale to jest niesprawiedliwe😭

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zazdroscic komus czegos a byc o cos zazdrosnym to dwie rozne sprawy... ja zazdroszcze wielu rzeczy wileu osobom, ale zazdrosna nie jestemo nic:) no, bywam o mojego faceta, ale to inna sprawa:)...staram sie zwalczyc:)

Komuś konkretnemu: NIE !!! Wszystkim którzy ją mają: TAK! :)

Nie zazdroszczę nikomu miłości bo jestem sama szczęśliwie zakochana!!!:) a do tych wszystkich, które są nieszczęśliwe zakochane bądź szukają swojej drugiej połówki --> nie łamcie się kobietki, napewno ktoś na was gdzieś czeka!!!:)wiem, że powiecie, że łatwo mi się mówi, bo znalazłam swoje szcześćie,ale ja w to wierze, że każdy gdzieś posiada swoją drugą lepszą połówkę:)

zazdroszczę--->UCZUCIA bardzo...niezwykłości w zwykłości, masy prostych rzeczy-ale we dwoje, komuś, konkretnej osoby->nie także, to puste mieszkanie [nikt na mnie \"nigdy\" nie czeka, ja na \"nikogo\" nie czekam] brrrr .

Gość zazdroszczę
siostrze, cudownego chlopaka, związku od 2 lat, jest swietny, chyba zaczynam sie w nim podkochiwac:O

Gość zazdroszczę
:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość onka3
ja także jak konar zazdroszczę kochajacego męzczyny czulego troskkliwego który kochałby mnie taką zwyczajną milością tak zazdroszczę innym świtnych kochajacych mężów

Gość samotnik nie z wyboru
zazdroszczę, wspaniałych czułych kochanek, parterek, żon, dziewczyn. Każdemu, każdej;, to ja samotnik.

Gość apiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość Taka jedna Ilonka
nie moze zniesc naszego szczescia.To juz choroba nie zazdrosc.

Gość Puciowi
:D

Gość oczywiscie
...ze zazdroszczę!! Strasznie przykre jest dla mnie jak widze jak kolejne koleżanki dołanczają do grona zakochanych, narzeczonych itd a JA? Cóż ja ciągle trafiam na jakieś dziwne przypadki i zawsze zakochuję się w kimś kto albo niebardzo to odwajemnia albo ma kogoś....Co złego jest w pragnieniu wzajemnej miłości??

\"dziwne przypadki\"---to ja takie poproszę:D ja nie trafiam na żadne ... to dopiero, nie:) zatem zauważ i superlatywy w swej sytuacji-->inni mają jeszcze gorzej:) pozdrawiam.

Gość Rycerz w srebnej zbroi
już tu byłam-Ona na żadne? W czym problem, krótka kiecka i na imprę;) Tam tyle dziwolągów obu płci;)

Rycerzu:O --- tenkju wery macz za Twą cenną radę;) A czym są \"impry\"...pamiętaj, jak miałam 8,9 lat chodziłam na potupajki;) to remizy strażackiej; Później krąg moich zainteresowań obrał inny kierunek, więc wypadłam z obiegu [czasy się tak szybko zmieniają]; mogę się teraz jedynie domyślać, że \"impry\" to coś fajnego:) Pomyślę nad tym, jeszcze raz tenkju .