Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeszcze kawaler

Czy pozostanę do końca życia sam?

Polecane posty

Gość lilia-wodna
zaden sarkazm, wyznalam co czuje, a ja chce!!!!!!:)

Gość różaa
Witam, zastanawaim się, czy to co piszesz jest prawdą, czy jedynie próbujesz sprawdzić ile samotnych kobiet da się nabrać na to zapewnienia o szukaniu miłości? moze napisz coś więcej o sobie? :-)

do lilii wodnej przecież wyżej byłaś w szczęśliwym związku, teraz kesteś już samotna? Czy ktoś się podszywa pod Twój nick? Wydaje mi się, że tak.

Gość lilia-wodna
oj bo ja jestem w zwiaku, ale tak solidnie to bde od piaktu;p

różaa napisać coś więcej osobie. Jeśli napiszę o sobie najprawdziwszą prawdę to czy mi uwierzysz? To wszystko trzeba sprawdzić w realu. Napiszę prawdę ale jak to później zweryfikujesz? Muszę znać Twoje nastawienie do tego rodzaju znajomości. Mogę tutaj napisać swój życiorys ale czy to ma sens Mogę to powiedzieć: studiuję mam 25 lat

to co napisałem w treści topiku to prawda. Mnie chodziło o to jaki jestem w życiu to właśnie trzeba poznać nie przez internet. Głupio zabrzmiała moja wcześniejsza wypowiedź. Powtarzam wszystko co napiszę jest prawdą. Bo jeśli komuś zacznie zależeć na mnie a w realu okaże się, że jestem inny, to po co bym zakładał ten topik o tej całej miłości równie dobrze mógłym pooglądać telewizję albo poczytać książkę. Ja chcę znaleźć miłość. Szukam wszędzie szansy.

Gość lilia-wodna
to co napisałem w treści topiku to prawda. Mnie chodziło o to jaki jestem w życiu to właśnie trzeba poznać nie przez internet. to prawda, ale nie ma tu roznicy;0 oj trzeba doswiadczyc jak otwierasz drzwi, masz to we krwi, jak masz lekki usmiehc na twarzy,:) Głupio zabrzmiała moja wcześniejsza wypowiedź. Powtarzam wszystko co napiszę jest prawdą. Bo jeśli komuś zacznie zależeć na mnie a w realu okaże się, że jestem inny, to po co bym zakładał ten topik o tej całej miłości równie dobrze mógłym pooglądać telewizję albo poczytać książkę. jak komus zalezy, to nic tego nie zmienia, bo jak zalezy to z czegos to wynika, wlasnie z tego jaki jestes, jak lapki do gory dajesz, jak klaszczech, jak odchylasz glowe itd;) Ja chcę znaleźć miłość. Szukam wszędzie szansy. juz ja masz, zatem do przodu:) bez mowienia, ze nie bedzie:) to prawda bardzoo kocham:)

lilio wodna Bardzo piękny z Ciebie Kwiatuszek. Znam się na kwiatkach jestem już prawie botanikiem. Co prawda zajmuję się anatomią roslin, ale znam się też coś niecoś na systematyce Czy dobrze rozumiem Twoje intencje co do mnie? Czy może zaśliepia mnie tylko pragnieni miłości?

Gość lilia-wodna
Bardzo piękny z Ciebie Kwiatuszek. Znam się na kwiatkach jestem już prawie botanikiem. Co prawda zajmuję się anatomią roslin, ale znam się też coś niecoś na systematyce zapiera dech:) dobrze zrozumiałes, i nic sie nie zmieni, nigdy:) mam tyle do zrobienia a wciaz jestem z miloscia i o nia walcze;)pisze do niej;) nie tracilabym czasu tylko pisala prace, a jednak wole milosc:) moj wybor mowi za mnie cala:) jestem twoim 🌻

Gość różaa
nie zrozum mnie źle, nie twierdzę, że chcesz kogoś oszukać. Zastanawiam się po prostu, ot co :-). Masz rację, nie zweryfikuję tego przez net :-)

Piękny Kwiatku kryjesz się za ładnymi słowami. ale czy chcesz się ze mną tak naprawdę spotkać? Czy robisz mi tylko płonne nadzieje? Trudno rozmawiać z kimś kogo się nie widzi. Wiesz o tym dobrze

Gość lilia-wodna
wiem, ale ja nie kryje sie za slowami:) ja jestem slowem, a ono jak wies cialem;0 mowie co chce i czego pragne, ile to lez wylałam, ze nie mam ciebie:) gdbys widzial, wiedziałbys ze to plomienne moje pragnienia:) bardzo bardzo:) a nie jakies widzimisie:)

Gość lilia-wodna
JA NAPRAWDE CHCE Z TOBA BYC:) A SPOTYKAC SIE SETKI RAZY:) DO KONCA DNI

Piękny Kwiatku, urzekła mnie Twa mowa, wpadnij wreszcie w moje silne ramiona i kochaj z całych sił! Ja też Ciebie pokochałem

Gość lilia-wodna
pytanie do mnie?

Gość lilia-wodna
wedle zyczenia, a co wazne, nie mozna sluchac innych, co mowia, e po tem sie zmieni, nie zmieni sie nic:) rela to kontynuacja:) ale wiem o czym piszesz, o tzw zyciu we dwojke, ale jak sa serca te same, charaktery to przecie nie bedzie inaczje jak fajnie i dobrze:) no i w milosci:)

Gość różaa
Dobranoc :-) może jutro uda się porozmawiać? życzę miłego początku tygodnia .... :-)

Gość lilia-wodna
ka czekam na piatek mlaaaaaaaaaaa:))))

Gość do autora
A skad jestes?:)

Kwiatku zdaje mi się, że zmieniasz nicki jak rękawiczki. To Ty pytałaś skąd jestem? Czy tak? Myslisz już o spotkaniu w realu. Miłość wszystko zwycięży nawet dużą odległość, gdyby takowa jej się przytrafiła. Jeśli taka będzie Twoja wola prozmawiamy o tym (o mieście) na gadu gadu albo lepiej dam ci mój mail. Zgoda?

Gość do autora
Ja nie jestem kwiatkiem, wybacz:O Pytalam z ciekawosci.

Gość do autora
Wow co za odzew. Widze ze bedziesz czekal na kwiatka...powodzenia:O