Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia2608

Rude czy moze byc piekne ?

Polecane posty

Od urodzenia mialam rude włosy ... \"było\" to dla mnie najgorszym koszmarem najwiekszym kompleksem. Włosy naturalnie rude nie sa czesto spotykane. Niesetety duzo drwiacych wyzwisk i dopowiadan .. sprawilo ze kolor moich wlosow stal sie moim najgorszym kompleksem. Odkad mama pozowolila mi pofarbowac wlosy ..bardzo duzo ekperymentowalam z roznistymi kolorami tu blond pasemka tu czerwienie az wkoncu postawilam na ciemny braz od 3 lat tylko na taki kolor sie farbuje. Poczulam sie o wiele atrakcyjniejsza i zauwazylam, ze stalam sie pociagajaca dla plci przeciwnej. Moje wlosy kiedys byly strasznie grube i puszyste, teraz po tylu farbowaniach nie sa juz az w takim fantastycznym stanie. Od czasow liceum zaczelam wlasnie farbowanie wlosow na kolor ciemny , poszlam do szkoly gdzie nikt nie znal mojego sekretu , w gimnazjum gdzie chodzilismy wszystkie dzieci z tego same osiedla do klasy , szkoly wiedzielli wszyscy jaki mam kolor naturalny. Teraz nabralam troche sil i wiary. I pomyslalam o zmianie koloru wlosow na naturalny , ale z ciemnego brazu (kawa) nie wiem czy jest to moliwe. Myslalam o rozjasnieniu calych wlosow o kilka tonow rozjasniaczem z joanny a pozniej zafarbowaniu go inna farba zblizona do naturalnego odcieuniu moich wlosow. Mam wlosy dlugie ktore napewno zniszczyl by rozjasniac dlatego mysle o podcieciu wlosow po tej koloryzacji i uzyciu WAXa . Myslicie ze udalo by mi sie wrocic do naturalnego koloru bez radykalnego zniszczenia wlsoow. Tylko w pelni nie jestem zdecydowana na ten krok , na powrot do przeszlosci , boje sie przestane byc atrakcyjna.

Gość czy czuje pani czaczę
dzieci są często okrutne i potrafią komuś uprzykrzyć życie - z powodu rudych włosów , z powodu nietypowego imienia , z powodu niemodnych butów , z powodu zawodu któregoś z rodziców. Popatrz na julianne moore , kaję paschalską - czy ich włosy źle wyglądają ? Dla mnie naturalne rude włosy są przepiękne , najczęściej są bardzo grube i mocne , a sam kolor - rewelacyjny. Zawsze zazdrościłam rudowłosym. Ale farbowanie na rudo nie m,iało u mnie sensu , bo do cery mi ten kolor nijak nie pasował. Tobie na pewno pasuje , natura sama najlepiej dobiera kolorystykę. Bez sensu kolorować włosy , na to będziesz miała czas , jak zaczną siwieć , a teraz wróć do swoego koloru. Dorośli już takich głupot nie wymyślają - jak wyśmiewanie czyjegoś koloru włosów. Nie masz się czego obawiać

Gość ruda babka tak
rudy facet nie

Gość czy czuje pani czaczę
mnie tam rudzi faceci się podobają

Gość moj facet jest rudy
i jest piekny!!!chce miec z nim dzieciaczki takie ladne rude i pegowate ( niestety moj ukochany npiegow ma niewiele, tylko troche na plechach) ryde jest piekne!!

Gość pytanie do
może być piękne .....chciałabym być ruda...🌻

Gość zadowolona ruda
Ale pierdoły piszecie... ja jestem ruda i mam piegi, NIGDY nikt mi nie dokuczał, zawsze miałam mnóstwo kolegów, koleżanek, faceci zachwycają się tym, że mam rude włosy i do tego niebieskie oczy. Nauczycielka w podstawówce wybrała mnie sobie do klasy ze względu na kolor włosów (zawsze tak powtarzała :P) Mój obecny facet nieustannie powtarza, że uwielbia moje piegi na ramionach i dekolcie. Wyrózniam się z tłumu i uwielbiam to. Podkreślam swoją urodę odpowiednimi kolorami w stroju i makijażu. Nikt tak dobrze nie wygląda w czerwonej szmince jak my! ;) Nigdy nie przyszłaby mi do głowy zmiana koloru włosów, bo to mój najwiekszy atut. Chyba tak naprawdę więcej zależy od charakteru i sposobu bycia, bo to jasne, że w towarzystwie zakompleksionych i nielubiących siebie ludzi nikt nie czuje się dobrze. Kolor włosów wg. mnie ma tu znikome znaczenie... więcej dystansu do siebie, a wszystko bedzie ok! ;)

Miałam rudą koleżankę, dużo osób się z niej śmiało, i co ? wyszła za mąż najwcześniej z nas wszystkich za takiego przystojniaka, że nam szczęki poopadały. Mój kolega z pracy ma rudą żonę, mówi o niej z taką dumą, że aż fajnie słuchać, nie przejmuj się naprawdę, świat jest piekny, bo jet różnorodny

Ja mam rude włosy, ale takie ciemno rude i nie uważam aby to było moje przekleństwo, a wręcz atut. Kiedyś strasznie się tym przejmowałam, bardzo chciałam je zafarbować ale koleżanka mojego straszego brata, powiedziałą że jestem głupia że kobiety farbują włosy aby mieć właśnie taki kolor jak ja. Od tego czasu przestałam się tym martwić, mojemu narzeczonemu bardzo się podobają moje włosy i nic w ich kolorze nie chce zmieniać.