Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaka

jego data ślubu wyznaczona, a on mówi że mnie kocha, ja tez cos czuje i co dalej

Polecane posty

Gość kaskaka

poznałam chłopaka który ma sie żenić za 2 miesiące. to była chwila, spojrzałam na niego on na mnie i sie zaczeło. spotkaliśmy sie juz 3 razy, nie jestem zakochana, lzauroczona. myśle o nim, wiem że on o mnie też. cos sie zaczyna, ale co robić ?? jak rzuci wszystko a nam nie wyjdzie, bo okaże sie ze to był tylko głupi epizod sużo straci. a znowu tak to ciągnąć?? to kiedy miałby powiedziec młodej że jednak rezugnuje - dzień przed ślubem, tydzien??? rany co mam robic, może nacie podobne przypadki??? poradzcie cos

Gość oretyyyyyyyyyyyyy
chyba nie warto psuc tego co on juz stworzyl zobacz co on zorbi ty nie rozwalaj tego

Gość intuicja............
intuicja mowi mi NIE. nie kombinuj dziewczyno.

Gość very
może to jest jego ucieczka? moze ma watpliwości co do swojego wyboru? może przeraża go ta wizja slubu? ponoć prawie wszyscy mają etap kryzysowy przed założeniem obrączki... Może sie wstrzeliłaś w ten jego kiepski okres?

Gość oretyyyyyyyyyyyyyy
dlatego wlasnie nie powinnas nic robic czekaj na jego decyzje

Gość kaskaka
czyli co? nie spotykac sie z nim? nie odbierać tel?? powiedział że ma wątpilwości co do tego ślubu odkad mnie poznał, że śnie mu sie po nocach, że rzuciłam na niego urok

Gość very
wiesz, jesli on mówi Ci na trzecim spotkaniu, ze Cię kocha, to wybacz ale z facetem coś jest nie tak....

Gość emiiiii
ja bym sie zastnowila czy warto bo pozniej moglby ciebie tak samo potraktowac. nie warto...

Gość emiiiii
tez uwazam ze cos z nim nie tak. CO NAJMNIEJ nie dojrzaly emocjonalnie

Gość kaskaka
a może trzeba na to spojrzec z tej strony, że żonaty jeszcze nie jest. przed Bogiem nie przyżekał... wiele związków sie w koncu rozpada ojj już sobie sama próbuje tłumaczyc... :-/

Gość kaskaka
Pracuję na stoisku mięsnym w Stanisławicach k/Kozienic i on przyszedł kupić kawałek wieprzowego podgardla i jak na mnie wtedy spojrzał to odrazu zmoczyłam swoje stringi :(

Jeśli ma wątpliwości to powinien odwołać ślub. Tak sądzę. Powiedzieć narzeczonej, że nie jest na to gotowy i wtedy zrobić co uważa. Albo zaryzykować i się związać z Tobą, albo nabrać pewności, że ten ślub to dobra decyzja i wtedy znów ustalić datę.

Gość very
widać facet ma reakcje ucieczkowe, więc jakby miał wziąć odpowiedzialność za tą sytuację? jeśli jest niedojrzały emocjonalnie- a wiele na to wskazuje- obawiam się ze jego specjalnościa jest robienie bałaganu w zyciu...

Gość a ja nie wierze w ta scieme
złap go za to podgardle wieprzowe :) i zaciag do oltarza ... moim zdaniem ten topik to jedna wielka sciema i probujesz zrobic komus kto naprawde moze sprzedaje na takim tisku miesny w tej jakiejs wsi itp ... bo ten tekst o podgardlu wieprzowym i zmoczonych stringach jest tak tandetny i beznadziejny ze az smierdzi to głupim zartem ....

Gość kaskaka
ktoś sie podszył pode mnie i napisał takie głupoty, ja nie jestem z mięsnego !!!

Gość eeeeeetam
żonaty nie jest, trzeba sie brac