Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliznaczkaaaaaa

HELP-CALA NOC NIE SPALAM BO CALU CZAS KATAR ZOLTY LECI CI GARDLO BOLII KASZLE

Polecane posty

Gość bliznaczkaaaaaa

WITAM. cala noc prawie nie spalam ,. bo musialam nos wydmuchiwac.katar byl i jest ciagnacy, zolty, boli mnie glowa, widze jak otworze buzie- ze to zolte splywa do gardla, jezyk z nalotem. dzis nie moze isc do lekarza , bo mam zajecia od 8.00 do 17.00[wyjatkowo:/]. robilam sobie inhalacje ale nic nie pomaga, przemylam tez wacikiem nasaczonym wodka zeby zabic zarazki ... czy w aptece moge kupic cos , co mi na to pomoze???????

Gość bledo_
masz problemy z zatokami ? proponuje do lekarze no chyba ze chcesz sie czegos gorszego nabawić bo jezeli ta wydzielina juz spływa na płuca - to źle.marsz do lekarza:)

Gość kochana przez
jeden dziś to żaden lek Ci nie pomoże, idź jutro do lekarza a może przyjmują u Ciebie w przychodni po południu, często tak się zdarza, że interniści przyjmują i rano i po południu

Gość bliznaczkaaaaaa
nie dalo sie przyjac po polusniu niestety -gora do 16,.30 a ja bylam po szkole w domu .....o 17.20:/ jutro ide do lekarza w takim razie. caly czas smarkam , tzn staram sie... ale czuje ze caly czas to tam siedzi. nie wspominam juz o bolach kolan:/moze to jakies przeziebienie? boje sie teraz kolejnej nocy..mam nadzijee, ze uda sie zasnac

Gość Ollala
kup sobie CITROSEPT w kapsułkach(jest też w kroplach,ale bardzo gorzkie) , to naturalny antybiotyk z pestek grejpfruta.Jest bardzo skuteczny na wszelkie wirusy i bakterie.Na katar polecam Ci maść propolisową.Zyczę rychłego powrotu do zdrowia :)

Gość Ollala
kup sobie CITROSEPT w kapsułkach(jest też w kroplach,ale bardzo gorzkie) , to naturalny antybiotyk z pestek grejpfruta.Jest bardzo skuteczny na wszelkie wirusy i bakterie.Na katar polecam Ci maść propolisową.Zyczę rychłego powrotu do zdrowia :)

Gość bliznaczkaaaaaa
chcialam napisac, iz wlasnie przyszlam od doktora- dostalam recepte na: -detoxyxyline [czy cos takiego] -mam robic inhalacje -i skierowanie do poradni alergologicznej

mi sie zaczelo w czwarte, wczoraj bylam u lekarza zapisal antybiotyki, wszyscy w domu chorzy 4 dorosle osoby, wiec to jest zarazliwe jak cholera, jedyny plus to to ze mam zwolnienie do piatku:)

Gość bliznaczkaaaaaa
no aqwlasnie.ja sie tez boje ze zaraze rodzine...zastanwwiam sie tylko JAK I GDZIE moglam to swinstwo zlapac-czy przeciag mogl miec jakies znaczenie?

po co ci to skierowanie do poradni to jest jakis wirus, masz to samo co ja juz od piatku siedze w domu, a pogoda taka piekna:(

na dlugi week byl u nas siostrzeniec, on byl chory ale tylko mial goraczke i kaszel, wiec to raczej nie od niego Teraz chyba ta zaraza panuje, bo lekarz od razu zapytal sie czy mam taki katar itd

przeciag raczej nie, bo to nie jest zwykle przeziebienie\' to cos tak zjadliwego jak grypa jelitowo-zoladkowa, przychodzi z nienacka:) zycze zdrowia ps krople do nosa pomagaja tylko chwilowo, nawet te najlepsze ps.2 wezly tez mam powiekszone

Gość bliznaczkaaaaaa
najgorzej jest z gardlem tzn tak mi sie wydajem poniewaz czuje ze jest,,suchy'' i swedzi mnie, drpaie mnie, przez to kaszle i tak w kolko. a do poradni alergologicznej bo 2 miesiace temu mialam kaszel i wypluwalam z rana ciecz biala , oczy czerwone jak u krolika, szczegolnie wiosna , kiedy jest slonce-nos swedzacy ....no i po tym mialam zapalenie oskrzeli ... najgorsze jest to ,ze od tego zapalenia oskrzeli mam jakby zanik wechu;/ tzn wech jako tako jest ale nie tak jka kkiedys ..