Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zabka22

Bardzo skapa miesiaczka,a potem od razu sluz plodny?

Polecane posty

Gość mala zabka22

Kobietki moze Wy mi pomozecie:( Uprawiam z moim chlopakiem stosunek przerywany i pod koniec miesiaca czekalam na okres.Zamiast miesiaczki pojawilo sie bardzo slabiutkie krwawieni i trwalo 2 dni.Przed okresem zawsze mialam bardzo bolesne piersi i bardzo wrazliwe na dotyk a w tym miesiacu doslowanie nic nawet brzuch mnie w ogole nie bolal.A teraz po tym "okresie" od razu pojawil sie u mnie sluz plodny i jest go bardzo duzo wygladem przypomina bialko kurze i sie troche zaczynam martwic bo nie wiem co mi jest:( nigdy tak nie mialam :(

Gość mala zabka22
bardzo prosze o pomoc

Gość mala zabka22
prosze

Gość asrozaaa
zrob lepiej test

Gość Kaszubka
Wydaje mi się, że są 2 możliwości - ciąża lub brak owulacji w poprzednim cyklu. Jeżeli ciąża to test powinien ją wykryć - choć może być jeszcze za wcześnie. Jeżeli ta druga możliwość czyli brak owulacji w poprzednim cyklu - to krwawienie które się pojawiło jest tak naprawdę owulacją (mocno przesuniętą w czasie). Wówczas jako dni płodne traktuje się dni od początku tej "fałszywej" miesiączki aż do wzrostu temp. ciała. Więc uważaj. Mam nadzieję że nie zamieszałam za bardzo. W każdym razie moja rada: zrób test z krwi - jest najbardziej wiarygodny. Powodzenia :)