Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszkaZSosny

które tabletki

Polecane posty

Gość szyszkaZSosny

KTóre tabletki mja naj mniej hormonów a które najwięcej i gdzie tos ie patrzy na ulotce? Czy te droższe mają mniej i czemu niektóre tabletki są droższe a niektóre tańsze?

Gość szko
wiec tak: tabletki ktore maja mniejsza dawke hormonow sa drozsze np novenetee i logest , tansze zawieraja duza dawke hormonow i pozniej gorzej zajsc w ciaze ...tak mi ginekolog powiedzial...

Gość agniesiaxx
no własnie a gdzies tu wyczytaąlm odwrotnie ze te tańsze maja mniej hormonów niz te droższe ?! wiec jak to w koncu jest hmmm?

Gość szko
te co maja duza dawke hormonow sa refundowane i dlatego tansze sa! a to mi lekarz pwoiedzial!!

Gość letni deszcz
Cena nie zalezy od tego czy mają wiecej czy mniej hormonów. te które są refundowane sa po prostu stosowane nie tylko jako tabsy anty ale tez leczniczo , dlatego kasa chorych może je refundować.najmniejszą dawkę hormonów mają Loget i Harmonet.One nie są refundowane. Cena leków zalezy od wielu czynników., również od ich biodostepności.

Gość reniasucha
nowynette tez chyba maja mało hormonów?

Gość szko
zalezy!!! najmniej hormonow ma logest i novennete!!!

Gość jajo
yasmin, mnie lekarka przepisała, a to są moje pierwsze tabletki, za kilka dni jak dostanę okres zacznę je brać i wtedy skończą się schizy z ciążą. Ginekolog powiedziała, że są bardzo dobre, mało hormonów, żadnych skutków ubocznych i nie powodują zgrubień w piersiach.

Gość xxksiezniczkaxx
a jakie sa tanie? i moze ktoras z was brala? jest jakas roznica? pozdrawiam

Gość jajo
ja mogę powiedzieć tylko o yasmin, jestem z Radomia i jest tu u nas taka apteka na placu Konstytucji tam są po 35 zł, ale z tego co się orientuję to są dosyć drogie tabletki, w innych kosztują od 40 do 50 zł. no ale jeśli chcecie być zdrowe i nie martwić się jakimiś skutkami ubocznymi, to warto zainwestować. Pozdrawiam ;D

Gość agniesia84
ja kupuje nowynette za 21 zł normalnie chyba kosztują ok27 ale znalazłam apteke w Wawie gdzie są po 21 :)

Gość to tylko ja.....
ja biore harmonet, jest ok, kupuje je w elblagu po 33 zlote, wczesniej bralam cilest( cena podobna), ale bardzo zle sie po nich czulam, wiec zmienilismy z moim lekarzem. zaraz po porodzie bralam cerazette, czy cos w tym stylu- 36 zl, ale to sa te lekkie- jednoskladnikowe, karmilam wtedy piersie i je bralam. pozdr.

Gość to tylko ja.....
ja biore harmonet, jest ok, kupuje je w elblagu po 33 zlote, wczesniej bralam cilest( cena podobna), ale bardzo zle sie po nich czulam, wiec zmienilismy z moim lekarzem. zaraz po porodzie bralam cerazette, czy cos w tym stylu- 36 zl, ale to sa te lekkie- jednoskladnikowe, karmilam wtedy piersie i je bralam. pozdr.