Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujo

Chcę by moja żona przespała się z innym facetem...

Polecane posty

Gość wujo

Od dłuższego czasu prześladuje mnie taka pokusa. Wiem, że jest to bardzo ciężko zrozumieć... ale normalnie już nie mogę. Rozmawiałem z żoną niejednokrotnie na ten temat... W zasadzie nie miałaby nic przeciwko tylko, że boi się iż może to doprowadzić do nieodwracalnych zmian w naszym związku. Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z taką pokusą? Proszę o komentarze.

Gość nie wiesz co mówisz....

Gość ziaba
co Toba kieruje?

Gość Moooooze
Widze dwie potencjalne motywacje Twojego pragnienia, choc nie wiem czy chesz zeby dokonala sie sama zdrada..czy chcesz na to patrzec, moze wyobrazasz sobie jak Twoja kobieta jest z innym - to dewiacja seksualna dodobna do ekshibicjonizmu. Moze boisz sie zdrady i prowokujesz ja , zeby juz sie to dokonalo Moze sam checsz zdradzic i potrzebujesz usprawiedliwienia w zdradzie kobiety.

Gość Moooooze
Widze dwie potencjalne motywacje Twojego pragnienia, choc nie wiem czy chesz zeby dokonala sie sama zdrada..czy chcesz na to patrzec, moze wyobrazasz sobie jak Twoja kobieta jest z innym - to dewiacja seksualna dodobna do ekshibicjonizmu. Moze boisz sie zdrady i prowokujesz ja , zeby juz sie to dokonalo Moze sam checsz zdradzic i potrzebujesz usprawiedliwienia w zdradzie kobiety.

Gość wujo
Zgadzam się, że jest to dewaicja pochodna ekshibicjonizmowi... Ale nie jest to związane z pragnieniem usprawiedliwienia mojej zdrady. Czy boję się zdrady? Tak jak każdy... Może w pewnym sensie faktycznie ją prowokuję (podświadomie) ale wówczas napewno nie dowiem się szczegółów... które są clue całej fantazji...

Gość wiosenne marzenie
zalozmy ze dochodzi do sytuacji ktorej pragniesz......zastanawia mnie tylko to co zrobisz jesli okaze sie ze twoja zona stwierdzi ze ten facet z ktorym sie przespala jest lepszy w lozku i ze ciebie zostawoiia dla tamtego ???

Gość wujo
Tego się obawiam... Dla mnie już zostawiła innego...

Gość wiosenne marzenie
to twoje marzenie tym bardziej powinno zostac wybite z glowki chcociaz by dla tego faktu...ze kogos juz zostawila dla ciebie...oj zastanow sie dobrze nad swoim postepowaniem........i zacgciankami bo moga ci zrujnowac zycie..... a jak ona tak zwyczajnie przyjela wiadomosc o twojej zachciance....i postanowila ja spelnic to juz o czyms swiadczy ze gdzies ja ciagnie........... a wlasciwie to ile masz lat?

Gość wujo
38 a ona 34

Gość wujo
A jakbyście Drogie Panie zareagowały na taką propozycję ze strony Waszego męża/chłopaka?

Uderzyłabym go w twarz, chce mieć chłopaka nie zboczonego alfonsa :O

Mi by tak chłopak nie powiedział bo jest strasznie o mnie zazdrosny, a przede wszystkim mnie kocha i jestem tylko jego !! Mi by nawet nie proponował tego zebym u jakiegos mężczyzny na kolanach siadła ... a co dopiero mowic o takich propozycjach ;|

Wujo poprostu ma odchyły potylicowe z obfitym naciskiem na brak ilorazu. Pchac kobietę w ramione innego mężczyzny oznacza, że nasz Wujaszek korzysta z internetu tylko w celach somozaspakających. Zanim zabierze się do pracy musi pofolgować z Wackiem przegladając strony zakazane dla młodszej widowni naszego społeczeństwa. Marzy ni się penis w tyłku innego faceta, a kobieta to tylko pretekst do rozrbrania go.

Gość wujo
Nie jest tak jak piszesz... ale to nie ma znaczenia... Ta kwestia jest stara jak świat i jest sporo osób z odchyłem do swingowania. A Twoja zręczna wypowiedź i zgrabne szermowanie słowem tego nie zmieni. Dasz jedynie upust swoim tłumionym kompleksom... Jak widzę nie ma sensu rozmawiać o tym aspekcie ludzkiej psyche na tym forum. Pozdrawiam - wujo

Gość Natural
wujo coś w tym jest co mówisz, tu sie nie da gadać w aspekcie psyche

Gość Ble......
Sodoma i Gomora! :o

Jest to pewna fantazja seksualna, nie ma w niej nic zlego, ani nie jest zaprzeczeniem milosci. Fantazje maja jednak to do siebie, ze czasem lepiej, aby pozostaly w sferze fantazji, bo moga wystawic zwiazek na zbyt wielka probe. W tej sytuacji Ty musialbys sie mocno zastanowil nad konsekwencjami wprowadzenia marzenia w czyn, bo potem Ciebie glownie moglaby dopasc zazdrosc. Ludzie urozmaicaja sobie roznie zwiazki i jest ok, do pewnych spraw trzeba po prostu dojrzec i byc pewnym partnera.

Gość Milikuta
Mój facet też od dawna mówi mi, że chciałby bym sie przespała z innym, ale chodzi mu o trójkąt. On ma 48 lat ja 29. W sumie nie uważam by był zboczony. Człowiek może z czasem dojrzeje. Ja kiedyś nie wyobrażalam sobie, że mogłaby go dotkąć jakaś inna kobieta lub on ją, a ostatnio byłabym chyba skłonna do pierwszego kroku. By inna kobieta "zrobiła mu laskę"

Gość wujo
Klasyczny wstęp do grupowego albo do swingowania...

Gość wujo
mam jeszcze jedna fantazje chetnie oddalbym sie jakiemus geyowi!

Gość wujo oryginalny
Nie mam takiej fantazji... Ku uciesze gawiedzi i osoby podszywającej się pode mnie mógłbym wymysleć jeszcze kilka arcyciekawych pomysłów. Aliści nie będę się zniżał do poziomu tej osoby... Bez kszty poważania, wujo

Gość wujo oryginalny
aha - jeszcze jedno! draże kokosowe są zbyt śliskie, notorycznie wyślizgują mi się z odbytu :o

Nie widze nic zlego w swingowaniu... sama pewnie kiedys sprobuje :) Ale najpierw musze osiagnac pewien etap seksualnosci, na razie wystarcza mi to, co mam.

Gość a ja się przespałam
z innym mężczyzna i było tak cudownie jak w raju i nie moge juz dłużej kochac się z moim mężem i co robić.. Boję się, że wykrzycze imie tamtego...

Gość wujo
Ale jak się domyślam zrobiłas to bez wiedzy męża?