Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

ARTI-wozki- prosze o opinie uzywajace mamy

Polecane posty

Gość gość
Gwarantuje ,że kolorystyka siedziska zachowa sie na długo jak nowa- poniewaz siedzenie rozpieprzy sie po mkilku włożeniach dziecka do wózka. Nie jesteś w stanie wyekspolatować -nie zdążysz. Dystrybucja jeszcze działa na rynku ? - czyżby wiezienia były tak przepełnione.?

Gość gość
Szajs, szajs i jeszcze raz szajs !!! Mieliśmy w Naszej ofercie te wózki i w porównianiu do firm 4Baby czy easyGo mają bardzo zbliżoną cenę ale pod względem jakości to Arti w skali od 0-10 ma -5. Może i ładnie wyglądają ale każdy by się wk. po 2 min ich użytkowania (chyba że prędzej się rozpadnie). Serwis reklamacyjny? Chyba nigdy w życiu nie rozpatrzyli żadnej pozytywnie. Jak mówią poprzednicy chamstwo, brak kontaktu. Dlatego właśnie wycofaliśmy je z Naszej ofery. Wpadnijcie do Naszego sklepu: babyshoper.pl napewno Wam coś doradzę. Pozdrawiam Marzena

Gość Angelika2015
wozki made in china przerabiane na zapleczu przed samym zakupem , łamiące się aluminiowe rączki . totalna tandeta, pokrycia czesto zaplesniałe, ahh najwazniejsze wózki są bez atestów . najgorsze egzemplarze sprzedawane sa przez nich na alegro. nie polecam zadnej mamie

Gość Dj Dropsik
Popieram poprzedniczki ta firma i jej wozki oraz reszta asortymentu to totalne gów.o . Obsluga jest fatalna , towar ruina zapleśniały w podartych kartonach , czesto zamawialismy krzesełka to przychodzily w brudnych kartonach od sadzy albo kurzu,brakowalo elementów lub czesci. Reklamacje to porazka. A te trójkołówki rowerki na plastikowych kółakach to wyrzucanie pieniedzy w błoto.Wszystko w pogietych lub porwanych kartonach .

Gość gośKRIS
Ostrzegam przed kupowaniem jakichkolwiek produktów firmy ARTI jest to badziewie a o reklamację trudno się doprosić PRZESTRZEGAM

Gość gość
Witam.Ja także chcę przestrzec ,ale nie tylko przed produktami Arti,ale przede wszystkim przed obsługą.Panie obsługujące zamówienia są miłe,lecz jeśli zwrócimy się z problemem-to kierują do działu reklamacji,który to rzekomo jest zewnętrzną firmą i nie ma kontaktu z działem sprzedaży.(KŁAMSTWO!)A tam zaczyna się HORROR dla reklamującego.Mamy kontakt tylko drogą e-mail,a po drugiej stronie -mam wrażenie-nie pisze istota żyjąca,myśląca,tylko program komputerowy ,który wybiera kilka słów z regulaminu reklamacyjnego i nam odsyła nadużywając słów:wątek,sprawa.Co byśmy nie napisali,to i tak otrzymamy "suchy regulamin"Prowadzę sklep 18 lat i z taką firmą się jeszcze nie spotkałam.PRZESTRZEGAM-chcecie nie mieć dodatkowych problemów-Z DALA OD ARTI !!!!

Gość gość
wózek firmy Arti to wielka porażka ja walcze z tą firma o zwrot kosztów lub choc darmowa naprawe. wózek juz drugi raz trafia do naprawy najpierw szczeliły nity, teraz pekła rama podobno z mojej winy. odradzam zakup. pierwsza reklamacja po 2 miesiącach, w tym dodatkowo 2 miesiace oczekiwania na powrot wozka.

Gość D K
wyslalam im do reklamacji krzeslo biurowe po prostu mi je ukradli !!!! chcieli jeszcze wyludzic 15 zł za kazdy dzien depozytu jesli nie odbiore a mieszkam od nich osobiscie co jest niemozliwe nie maja zamiaru udzielic gwarancji oklamali na allegro bo mial byc rok gwarancji potem skasowali tam konto Mila111 ludzie w internecie chca zlozyc proces grupowy poszkodowani nie dajcie sie oszukac i okrasc !!!! skladajcie zawiadomienia na policje sadow i prokuratury niech ich ukarają od tego jest prawo !

Gość gość
Pracuję w firmie, która kupowała od nich produkty. Są one bardzo kiepskiej jakości, a reklamacje nigdy nie są uwzględniane. Odpowiedź jest zawsze taka sama: "użytkowanie niezgodne z przeznaczeniem produktu"... Zdecydowanie ODRADZAM firmę Arti!!!

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikami. Nie uwzględniają żadnych reklamacji, towar wysyłają niepełnowartościowy. Należy się tylko sądzić - nie ma innego wyjścia!

Gość Sylwia 33
Witam, Dokładnie ten sam problem z firmą Arti. kupiłam w zeszłym roku rowerek ich firmy, pięknego słonia, wyglądał ślicznie i solidnie. Po 11 m-cach użytkowania w rowerku pękła rama i tu zaczęła się walka z firmą. Kontakt w sprawie reklamacji tylko mailowy, odpisuja chyba automatycznie, gotowe odpowiedzi dla wszystkich, regulamin i takie tam. Dostałam odpowiedź, że nie uznają reklamacji bo to uszkodzenie mechaniczne przez złe użytkowanie rowerka - albo przeciążenie albo w coś uderzyłam i dlatego pękła. Za wysyłkę musiałam zapłacić sama- 50 zł w obie strony. ŻENADA, MASAKRA NIE POLECAM, UNIKAJCIE TEJ FIRMY!!! PS. Może ktoś byłby zainteresowany jakimś pozwem grupowym, proszę o kontakt cynka1984@o2.pl. Pozdrawiam

Gość hand01
Kiedyś sprzedawaliśmy produkty Arti, ale wycofaliśmy się. Jako handlowcy przestrzegamy przed kupowaniem tych produktów, brak gwarancji, reklamacje nie uwzględniane, wykonanie tragiczne, nieestetyczne i nie trwałe. Arti sprzedaje na Allegro, bo sklepy stacjonarne wycofały się z tej tandety.

Gość gość
Wprawdzie jestem dziadkiem ale w całości popieram Mamy oraz Wszystkich którzy mieli nieprzyjemność spotkania się z tą firmą a w szczególności z serwisem - BEZNADZIEJA. "Chińszczyzna niskiej jakości"