Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

Replay! Która ma młodszego faceta??????

Polecane posty

Hej! Chciałam się dowiedzieć czy dużo kobietek ma młodszego faceta. jeśli tak to o ile jest młodszy?? Ile jesteście razem?? i Ile wynosi Wasz wiek?? I czy ktoś wam robił jakieś przykrości z tego powodu, ze Wasz facet jest młodszy?? Ja mam 19 lat, mój facet 18, jesteśmy ze sobą od pół roku. Moja mama go nie akceptuje, bo sądzi, ze ja to powinnam mieć faceta po 20, z dobrą pracą, autem... Tylko szkoda, ze nie bierze pod uwage tego, ze bardzo sie kochamy z moim słonkiem... A jak to jest u Was??

A Thousand And One Night ----> Tak, tak wszyscy wiedza lepiej co jest między mną a moim facetem.

Gość wodna
ZNAJAC CHARAKTER DANEJ OSOBY JEJ PODEJSCIE DO ZYCAI, KASA KASA WIADOMO ZE Z TEGO MILOSIC NIE MA, KORZYSCI TAK;)

Ja mam 23l.a moj boy 21 ;) Początkowo mama sie burzyla,ze mlodszy bla,bla,bla teraz go lubi :) W tym roku wychodze za mąz :P Pozdrawiam!

ja mam 24latka a moj facet 20 :):):poczatkowo byly problemy z jego z jego mama i moim ojcem ale juz oki

Gość madame butterfly81
ja mam 25, on 24. mam znajomą - ona ma 27, a on 23 :) lepiej to niż o 15 więcej dla niego ;) a rok to nie jest tak dużo.

Gość Ja też mam
i uważam, że to SUPER układ. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat, a znamy się 10. Buziaczki!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość aaa...
ja mam 27 a moj 20

Gość Wasz Prezydent Lech
A moja żonka jest starsza ode mnie o 9 lat

ja mam 23 a mój chłopak 19. mój ex ma 21 a jego dziewczyna 27

Im młodszy tym słodszy❤️:P Miałam wiele razy starszych i było jakos zawsze cos nie tak,teraz jest git :DI to najwazniejsze!

Moj mial 18 lat a ja 25 , troche traktowal mnie jak mamusie ale byl przy tym taki slodki :))))

Gość 2 lata

Gość refresh

ja mam 24 lata,wczesniej mialam faceta byl ode mnie 2 lata mlodszy skonczylo sie tragicznie,teraz mam kogos i jest mlodszy niby ode mnie o rok ale miesiacami to o4 miesiace

Gość fasok
kobiety zboczone won z Kafe

Gość ja 35 on 19
:) i bardzo sie kochamy :)

Gość gwintorz
stara, nie rób z młodzieńca pedała -on po kontaskcie z rozerotyzowaną padliną dzieci nie będzie chciał mieć, a może w ogóle kobieta jeśli obrzydzenie go zeżre do końca.

Gość do autorki topiku
Przeciez ten ,z ktoryms jestes to nie jest nawet facet.To dzieciak jeszcze wiec po co to pytanie ,bo nie rozumiem.:O

Gość Kici kici koteczku
do autorki topicu----> Czasem Ci co mają po 18 lat są bardziej dojrzali niż Ci co stuknie im trzydziestka, więc proszę Cię nie wrzucaj wszystkich do jednego worka....

Gość do autorki topiku
Mam syna w tym wieku i znam kolegow,wiec nie plec bzdur dziecko dobrze? Zawsze chcecie byc bardziej dojrzali niz ludzie w mim wieku.To jest zrozumiale,ale bardzo smieszne.Zrozumiesz to jak naprawde dojrzejesz i usmiechniesz sie tylko jak wspomnisz to co tu piszesz.Pozdrawiam

Gość Kici kici koteczku
Mysl co chcesz, i tak nam zycia nie poukładasz:P :P A my zrobimy po swojemu:P

Gość taka-jednaaa
ja mam 20 a mój 18 choc nie wyglada na swój wiek,wyglada na conajmniej o 5 lat starszego :-) hehehe jestesmy raem bardzo szczesliwi!! w poprzednim zwazku byłam z chlopakiem starszym o 5 lat i to nie było to co teraz :-)

Gość do autorki topiku
A dlaczego jakas dziwna agresywa Ci sie wlacza? Nie mam zamiaru ukladac zycia swoim dzieciom wiec Tobie napewno tez nie.Tyle mnie obchodzisz co zeszloroczny snieg. Jak poscielesz tak sie wyspisz,nic mi do tego .Baaaj

Gość hahahahahahahahahahaha
Znowu zaczeły się zrzędzenia starszych pań... eh :):):) Idź lepiej synem się zajmij, skoro z niego takie dziecko...

Gość przeprzaszam bardzo
Ale zrzedzenia starszych pan jakos lepiej tu wypadaja ,niz madrosci gloszone przez "mlodsze panie" .No coment :P