Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalllaaaa

czy jestem zła że mam takie odczucia?

Polecane posty

Gość aaalllaaaa

Hej, mam 27 lat i 9 letniego syna,ktorego wychowuję samotnie z pomocą rodziców.Ostatnio coraz bardziej brakuje mi rozrywki,tęsknię za jakąś zabawą,dyskoteką,życiem towarzystkim.W sumie przez te lata od urodzenia dziecka wszystko mnie ominęło.Inni imprezowali a ja siedziałam sama z dzieckiem.Wiem że to moja wina że tak wcześnie urodziłam,kocham moje dziecko bardzo ale czuję się coraz bardziej samotna i zgorzkniała,chciałabym pożyć a życie dom-praca jakoś mnie dołuje

Gość saffi
to wyjdż gdzieś od czasu do czasu! przecież synek jest juz duży, zostaw go pod opieka rodziców...

Gość rymcymcym
przecież to już duży chłopak - odstaw go do babci , a sama idź poimprezowac , na pewno dobrze wam to wszystkim zrobi

Gość uuuuuuuuuu
Twoje dziecko jest już dość duże, może mogłoby pojechać na kolonie? Ty odpoczęłabyś, nabrała dystansu, znalazła czas na rozrywkę i przyjemności! i wychodź czasem bez wyrzutów sumienia! Twoje dziecko potrzbuje mamy zadowolonej z życia, szczęśliwej! nic mu się nie stanie gdy zostanie z Twoimi rodzicami, a Ty znajdziesz czas dla siebie!!! To jest ważne nie tylko dla ciebie, ale dla Waszej rodziny! Powodzenia! 🌻 :)