Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaborcza czy nie

sms ospowiedzi

Polecane posty

Gość zaborcza czy nie

otóz chciałabym uzyskac wasza rade ...jestem z chłopakiem juz ponad trzy miesiace...spotykamy sie trzy razy w tygodniu...ale ja sie obawiam że staje sie coraz bardziej zaborcza...on czasami nie odpowiada na moje sms-y od razu ...i to mnie strasznie wkurza..od razu mam podejrzenia ze z kimś jest ...zwłaszcza że te opóźnienia w sms-ach sa wieczorem kiedy my sie nie spotykamy :(...albo w weekendy ...buuu...wiem że moze byc tak ze jest z kolegami....ale gdy jest na jakieś imprezie z kolegami to wysyła mi sms-y co rusz....:(...nie weim co o tym sadzić ...moze jestem zbyt zaborcza...ale ja zawsze mu odpowaidam na sms-y od razu- tym samym pokazuje mu że mi na nim zalezy ....a on tak

Gość zaborcza czy nie
nikt nic nie napisze ....

Gość ziaba
zachowywalam sie podobnie przez jakies 3 miesiace znajomosci, jak wariatka, wszystko bralo sie z mojej niepewnosci jego uczuc do mnie, chyba nawet niepewnosci mnie samej, meczylam go psychicznie moimi narzekaniami, az powiedzial mi ,ze to zaczyna sie robic zalosne i wiesz to bylo jak kubel zimnej wody, do tej pory jestem strasznie zazdrosna,ale juz nigdy nie pozwole by mnie tak postrzegal, wyluzowalam, wkoncu przez takie zachowanie z mojej strony moge to zniszczyc i czuje sie o niebo lepiej, jestem spokojna, bo wiem, ze co ma byc i tak bedzie i zamiast sie sama zadreczac ciesze sie kazda razem spedzona chwila,ale najpierw trzeba zaczac od siebie...zmiana myslenia okzala sie tu zbawienna i jestem poprostu szczesliwsza,czego i Tobie zycze z calego serca, nie zachowuj sie jak wariatka, chociaz wiem,ze to nielatwe, smiac mi sie chce z samej siebie :-)

Gość zaborcza czy nie
dziekuje ci za odpowiedź ....wiesz co trudno mi zmienic postepowanie ....ale postaram się bo to jest kluczem do wszystkiego...przez moje zachowanie wszystkie moje związki sie rozpadły i przez ta moja zaborczośc ...uffff....zaciskam od dzisiaj zeby i mówie sobie co ma byc to bedzie :(.....trzymajcie kciuki zeby mi sie udało

Gość zaborcza czy nie
Pracuje na stoisku z wedlinami w Końskowoli k/Puław i czasem nie moge odebrac smsa jak jest spora kolejka :( Aha i mój fascet zawsze ma przedwczesny wytrysk :(