Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swędzący problem

swędzący problem

Polecane posty

Gość swędzący problem

czesc Dziewczyny!! Mam problem- raczej "swędzący problem"!! mam stałego partnera i NAPEWNO wiernego (sama też jestem wierna),więc zarażenie jakims chorubskiem przenoszonym droga plciowa wydaje mi się,że odpada... hm... moze opisze troszku mój problem-MAM NADZIEJE ZE NIKOGO TO NIE URAZI!! od pewnego czasu- około 1,5 tygodnia zaczęły mnie swędzieć okolice intymne... nie wiem czy "mój problem" powinnam skojarzyć z tym iż w tamtym okresie, zrobiliśmy sobie z Ukochanym- całodniowy maraton i wtedy też on kilka razy(po raz pierwszy) kończył we mnie.. po 2 dniach zaczęło się coś dziwnego- najpierw takie delikatne swędzenie a potem już coraz gorzej. Zaniechaliśmy wspólżycia,ponieważ przy każdym zbliżeniu odczuwalam ból... z żartem-ale musze to napisac- przyjemność sprawiało mi raczej drapanie.... po pewnym czasie nasilenie "swędzenia" słabnie i teraz nie jest już tak bardzo odczuwalne(tylko cały czas jestem"sucha")... doszły do tego upławy w kolorze mlecznym-właściwie wygląda to jak śmietanka... Dziewczyny! bardzo się boję,że może być coś nie tak.... że to jakiś głupi znak,że ja i mój Ukochany nie bedziemy mogli miec dzieci( bo np. mam jakies uczulenie na niego ;(;( ),pomóżcie !!!BŁAGAM!!! CZY którejś z Was przydarzyło się cos takiego?? czy istnieją jakies domowe sposoby,żeby temu zaradzic?? z góry dzieki!!!!! ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

nie to nie ciaza. leć szybciutko do ginekologa bo sa to objawy grzybicy - nic strasznego ale wyleczyc trzeba!!!! zwykle Kobieta dostaje dopochwowo tabletki do smarowania taki kremik z lekarstwem i doustnie 2 -3 tabletki facet tez musi kremik+tabletki spokojnie- to nie katasrtofa ale dla Ciebie uciazliwe. juz po pierwszym dniu kuracji poczujesz wyrazna ulge z tym swedzeniem ;)

aha dodoam ze nawet jesli chlopak nie ma objawow musi byc leczony bo inaczej przy nastepnym zblizeniu znow Cie zarazi. nie zwlekaj z pojsciem do lekarza i bedzie wszystko ok :) :) :)

Gość swędzący problem
ale skąd ???????????????????????????????????? :( :( :( :( :(

jeszcze odpowiadajac na pytanie - domowe sposoby tylko lagodza to swedzenie ale nie lkwiduja przyczyny- grzybkow. powodem ich pojawienia sa rozne - moglo byc oslabienie organizmu albo to ze bralas antybiotyki. nie musisz watpic w iernosc bo to dziadostwo przyczepia sie z roznych zrodel ;) ale co skad?????

Gość susi
owszem to jest grzybek :)

Gość sory
A czy po cllotrimazolum i ketanazolu/doustnie/ trzeba brać dopochwowo lactovaginum, bo pojawło mi sie różowe plamienie.?