Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdakfjasdf

NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKA WSZECHCZASÓW WG WAS!!!

Polecane posty

Gość filicee
Piotr Cugowski "Biały anioł"

wszystkie piosenki, a szczególnie covery w wykonaniu Evy Cassidy, gorąco polecam. I jest jeszcze jakiś 1000 innych najpiękniejszych piosenek

Gość księżycowe_włosyyy
nie wiem czy jest najpiękniejsza...nie ruzmiem za bardzo tematu,wiele jest przepięknych utworów przy których mozna sie wzruszyć,jedną z nich jest ta.....łza sie w oku kręci...perełka wykopana przypadkiem...zawsze ilekroć tego słucham nie moge sie nadziwić,jak mozliwe było stworzenie tak niebiańskiego utworu..... http://pl.youtube.com/watch?v=2lk-GiNQFTU

Gość odysek-gln
katiusza;)

Gość julietta0034
Jest tyle pięknych piosenek... Ciężko wybrać tą naj... Dzisiaj jestem zachwycona piosenką "Rosa y espinas" Davida Civery i Davida Bisbala, a takie piosenki, które na długo zawróciły mi w głowie to niewątpliwie "Que Hiciste" Jennifer Lopez (była moją ulubioną piosenką przez rok, mogłam słuchać tego bez przerwy i nigdy mi się nie nudziło), na drugim miejscu znajdzie się "Torre de Babel"(wszystkie 3 wersje) wykonania Davida Bisbala (pierwsza piosenka tego wykonawcy jaką poznałam, znajdująca się w czołówce moich ulubionych utworów już od ponad pół roku), trzecia to "Te Busque"(koniecznie wersja angielsko-hiszpańska, bo hiszpańska jest brzydka) Nelly Furtado i Juanesa, którą baaardzo długo męczyłam, a moja obecna ulubiona piosenka to "Buleria" Davida Bisbala.

Gość Sydnej
Jest wiele takich piosenek, ale najpiękniejsze moim zdaniem to: Cutting Crew - I just died in your arms tonight Savage - Only you Pet Shop Boys - Always On my mind Phill Colins - Another Day in paradise Gazebo - I like Chopin Mr. Mister - Broken Wings Seal - Kiss from a Rose Theory of a dead man - Santa Monica Aerosmith - I don't want to miss a thing Fugees - Killin my softly Keane - Everybody's Changing Louis Armstrong - What a wonderful world REO Speedwagon - Keep on loving you Lynyrd Skynard - Free Bird No Mercy - Where do you go

Gość mmoooli
Ojj jest wiele takich... ale chyba na 1 miejscu jest Gorilaz "Hong Kong", nie opre sie potem Niemen "Wspomnienie", ehh potem Sting " Every Breath You Take", dalej U2 "One", Portishead "Glory Box" i kilka innych.... :) :) :)

Gość obeznany100
najpiękniejsza piosenka to Izrael "Leave me alone" no i :Call of da wild" outkasta Black moon "Who got the props" Thug life "Pour out a little liquor" etc

Gość obeznany100
nie da się też zapomnieć "Memory lane" Nasa "Hey young world" Slick Ricka "Gangsta team" South central cartel "Man next door" Massive attack "Paid in full" Eric b & Rakim "Wrong side of the track" Artifacts "W zakamarkach naszych dusz" Daabu "Nienormalny Swiat" Śmierć kliniczna" etc

Gość brzu
The play and the flight - finding neverland taniec eleny - bandyta requiem for a dream motyw z truposza, a oprócz tych kawałkow z filmow mam mnostwo najpiekniejszych piosenek wszech czasow wsrod muzyki popularnej głownie rock, alternatywa i punk jak ktos kocha muzyke to czesto sie znjduje kolejną ukochaną piosenke

Gość olllllllllllllllllllla
Celine Dion - My Heart Will Go On Xavier Naidoo - Und wenn ein lied

Gość Sylv
3 Doors Down - Here Without You

Gość Tuscan Sun
Slipknot - Vermilion pt. 2 Killswitch engage - my curse

Gość Muzykoholiczka
Jest masa pięknych piosenek. Mnie najbardziej rozwala utwór The Beatles "Julia" jest jak kołysanka której chciałoby się bez konca słuchac z kubkiem gorącej herbaty w dłoni. Piękny jest też utwór Woman Lennona że nie wspomnę o Imagine. Cudowną piosenką jest też List do M. Dżemu Ech!

Gość maniaczkanamaks
Muzykoholiczko,te utwory które wymieniłas zaśługują na szczególna uwagę ja słucham muzyki od 22lat nałogowo.utworów pięknych jest co niemiara u mnie ostatnimi czasy powrócił do łask utwór "Blue Dress" Depeche Mode, http://www.youtube.com/watch?v=YPIMezjSR6A albo klasyka -led zeppelin since i've been loving you albo hammerfall -dreams come true sama nie wiem co by tu jeszcze za duzo jest cudownych utworów które poruszają najbardziej skryta częśc duszy,utwory przy których popłynie łza wzruszenia..

Gość serdunio88
Sonohra- L'amore Lamb- Gabriel Gabrielle- Out of reach

Gość rekiola
Hotel California

Bohemian Rhapsody, Love of my life - Queen I Imagine Johna Lennona

Gość Wskrzeszam wątek
Gość Pobije mnie ktoś
??? Oczywiście nie tyle dosłownie, co - macie jakieś ciekawsze playlisty? (Wykluczając przy tym Hotel Costes i Sigur Ros, bo tam są same perełki). To jak, stanie ktoś w szranki?