Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa..

tipsy,żele - proszę o radę

Polecane posty

Gość nowa..

chcialabym prosic o rade kogos kto sie orientuje w temacie.Otóz zamierzam kupis sobie cały sprzet do robienia tipsów,żelowania itp.Przez prawie rok robiła mi to kosmetyczka ale postanowiłam teraz ze sama bede sobie robic(przeliczajac koszty-kilka wizyt u kosmetyczki tyle samo kosztuje co zakup sprzetu)prosze o rade jakie żele jakich firm sa dobre i godne polecenia,gdzie kupujecie-czy zamawiacie z netu?ja zamierzam kupic "maszynke" z lampa UV na allegro i reszte sprzetu-pilniki,pedzelki itp ...nie wiem tylko gdzie i jakie zele kupic...czy lepsze sa 1-fazowe czy 3-fazowe itp itd PROSZę doradzcie!!!

Gość ho hoooo
nie tak prędko...po 1 nie tak łatwo jak Ci się zapewne wydaje jest położyć tipsy tak, by wyglądały zadowalająco...a po 2 ktos kto nie został w tym kierunku przeszkolony, nie ma pojęcia jak je nałożyć by były trwałe i nie odpadały po 3 dniach.Proponuje szkolenie.W innym wypadku efekt będzie taki ze zniszczysz sobie paznokcie, zniechęcisz sie i wrócisz do profesjonalistki.Wiem, bo zajmuje sie tym zawodowo:)Powodzenia.

Gość ktoria33
prosisz o rade hmmm kupienie sprzetu to nie wszystko bo takowy kupisz wszedzie mniej lub bardziej doskonały podstawa do żelówek to lampa 36w koniecznie żele i reszta produktów to tylko kwestia kasy jaką chcesz zainwestowac bardziej złożoną sprawą jest twoja wiedza na temat budowy i chorób paznokci musisz wiedziec takie rzeczy bo nie przypuszczam ze jak kupisz sprzet to bedziesz robiła je tylko sobie zobaczysz u innych takie paznokcie ze nawet ci sie nie sniło od poobgryzanych do cna do prawie ich braku gdzie nie znajdziesz nawet miejsca na tipsa ale faktem jest ze jestes w stanie robic je sama tylko czy dobrze?