cynamon_89 0 Napisano Maj 9, 2006 kurde... czytam tak te wypowiedzi o wpadkach i sama zaczęłam się bać. Bylam ostatnio u mojego chłopaka, piescil mnie, w pewnym momencie wszedl we mnie, ale mial na sobie majtki... ;/ nie mial wytrysku. czy bylo jakies prawdopodobienstwo, że to moglabyc wpadka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolatara Napisano Maj 9, 2006 wszedł w majtkach???zdolny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rebeka Napisano Maj 9, 2006 knstwo tylko raz wieksze a raz mniejsze,ja osobiscie odradzam ci stres bo to tylko spowoduje opoznienie sie miesiaczki...a wtedy dopiero bedziesz sie bala.Jednak mimo wszystko nie tak latwo zajsc w ciaze,nie bylo wysrysku ale przed wytryskiem wydziela sie plyn w ktorym tez sa plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko jest mozliwe Napisano Maj 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka13 0 Napisano Maj 9, 2006 nie.. tu nie ma takiej mozliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak w majtkach Napisano Maj 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak w majtkach Napisano Maj 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach